Askiletotomsu tabiki size öncesi sonrası atmak çok isterdim iki kaş arasında dağ kadar fark vardı resmen yeniden kaş yaptı öyle diyeyim size
Aranızda microblading yaptıran var mı?
Emine46- siz hangi ilde yaptırdım demiştiniz 😣
Askiletotomsu o nedir ??
Emineuysal22 kaş çizimi :)
Nehirimmm06 ankarada merve savcı da yaptırdım ben aşırı memnun kaldım benden sonra 5-6 kişi daha gitti. İnstagramı var öneririm.
Askiletotomsu yaptıran biri olarak söylüyorum gidin kaş kalemine farına para verin ama bu işleme vermeyin pişman olursunuz..ilk başta evet insanın hoşuna gidio sonra o renk değişio ve saçma sapan görüntü çıkıp ortaya..ben istanbulda çok iyi dedikleri bir yere yaptırdım allah bldiği gibi yapsın reklam amaçlı önerenleri😬tavsiyem yaptırmayın..baya da para verdim öyle ucuz etin yahnisi tarzı bi yerde değildi..hepsi aynı bunların
- Düzenlendi
Emineerdem ozaman ist.ben sorayım☺️ nereler o dediğiniz yer bende arastırmıstım biara biraz refika güzellik merkezi iyi gibi geldi sizinkiler hangileri bende hamilelikten sonra düsünüyorum gitmeyi.
Askiletotomsu yani cilt analizi şöyle , cildiniz yağlı şu kadar süre kullanırsınız yada karma bu kadar süre kullanırsınız gibi tahmini bir süre verebilir tabi. Ama boya cildinize işlemeden tamamen anlamak mümkün olmaz . Herkesin cildi teni farklı dediğim gibi. Ben ilk yaptırdığım kaşı 3 yıl kullandım bir sonrakini 8 ay kullanabildim mesela 🤷♀️☺️
- Düzenlendi
Esra-dmr 2.nedennoyle oldu peki.
İlki o kadar uzun surmusken
Askiletotomsu aynı yere yaptırmış olmama rağmen cildim bu sefer kabul etmedi Ne yazık ki 🤷♀️
Askiletotomsu çok fark olmaz arada mesela burda 100tl oynuyor kuzum Kocaelideyim
Nehirimmm06 aristemi yaptirdi kardesiniz
Teacherella1 onu takip ediyorum canım çok iyi bi kadın belli zaten yaptırırsam ona yaptırcam
Elbet-birgun-kavusacagiz yok canım Cansu durkun diye birinde
Askiletotomsu evet bide özür dileyeceği yerde sosyal medyada kötü dememizden korkmuş
Nehirimmm06 anladiimm. Canm. Maalesef her onune gelen bu isi yapmaya basladı hatalarinida kabul etmiyolar terbiyesiz insanlar.
Elbet-birgun-kavusacagiz evet şikayet bile kabul etmiyorlar senin cildin kusmuş ben napayım dedi ucuza da değil 4 sene önce 800 TL gibi bi fiyattı canım napalım haram ettik bizde
Ddmbcglu refikayı bende beğendim ☺️ Sevim alan kaş sarayı var Sevim hanımın kendisini öneririm tabi çok doğal duruyor
Askiletotomsu Kahramanmaraşlıyım canım burda yaptırdım☺️
Askiletotomsu canım kesinlikle yaptırdığın yer ile alakalı ben 2019 da yaptırmıştım hala geçmedi tam anlamıyla yani şuan bile ihtiyaç duymuyorum boyamaya vs.