Prenseslerannesi34 Trendyol da 25 liraya çok güzel valiz içi düzenleyici var üç boy hurç üç boy fermuarlı çanta bebeğin kıyafetlerini kendiminkileri bezlerini falan hep ayrı ayrı yerleştirdim öyle koydum orta boy valize hatta sığamadım bile diyebilirim emzirme yastığı bir de podidik sabahlığım sığmadı poşete koyucam onları da.

Bende trendyolda ki düzenleyicilerden aldım. Bavul hazırladım içerisine tek tek yerleştirdim çokta derki toplu oldu. Aslında videosunu çekmiştim instagramda var buraya nasıl atabilirim videoyu 🤷🏻‍♀️

Prenseslerannesi34 evet bende çok beğendim kullanışlı olduğu için alınır 3 çocuklu bi bayan takip ediyorum instagramda hep onu kullanıyo bütün çocukların kıyafeti sığıyor dedi biyere giderken, valizden daha iyi dedi 🥰

Prenseslerannesi34 sararmaz bence ama arada havalandırın. Ben yıkama ütüleme götürülecek herşey hazırda bekliyordu 37 de valize doldurdum ama sen bilirsin tabi benim zaten elimin alıntı da diye biraz fazla erteledim ama doğmadı da şükür 😊😊

Prenseslerannesi34 benimde ikinci doğumum ilkinde de bunda da aynı şekilde hazirlicam kabin boy valiz yapicam yine ve herşeyi bir yerde toplamak aşırı rahatlık oluyor valiz içi organizerler var onlardan almıştım birine sadece kendime pijama gecelik vs koydum birine doğduğu an için ilk giyeceklerini birine çıkarken giydirecek lerini birine göğüs pedi depend gibi kişisel malzemlerimi ve terlik diş macunu diş fircasi gibi lazimlari iki ayrı cantadansa tek bir tane daha mantıklı ve pusette olacağı için iki çanta bir puset bir sürü eşya ile gitmektense kabin boy valiz çok mantıklı geliyor bana🥰😍

Gnlozbk tek bebek cnm ikinci gebelik dışarı da çıkamıyoruz ki bakayım dışardan mecbur internetten alacağım çantayı

Prenseslerannesi34 ben çok fazla şey almadım valla yetti de çıkarken hastanede giydiğim pijama takımının üstüne hırka giyip çıktım oh nasıl rahattı 😅 zar zor kendime gelebildim ertesi güne kadar

Sinem_58 evet sanıyorum ki o durumda valizle ilgilenen pek biz olamayacağız.En azında tarifi bile kolay olur diye düşünüyorum

Prenseslerannesi34 Ben iki doğumumda da bir küçük valiz ve bebeğe aldığım sırt çantasıyla gittim.Geyet yeterli oldu içine nevresimimi bile koymuştum 😌 İlkinde 33. Haftada,ikincide 35. Haftada hazırladım