Kızlar iyi akşamlar hepinize. 27 haftalık oldum ramazanda yavaş yavaş çantayı hazırlayayım diyorum. Hastane için nasıl çanta tercih edecekseniz? Ben kendime ufak bir el valizi tarzı birşey yapayım bebeğe de sırt çantası yapayım diyorum yeterli mi acaba valiz götürmek istemiyorum 🙈 bu mommy bag çantalar falan var trendyolda gördüm onlar anne için yeterli mi acaba ? Çok fazla şey almayı düşünmüyorum temel ihtiyaçlar pijama çamasir depend pompa vs. Ne tercih edeceksiniz?
Hastane için çanta ?
Prenseslerannesi34 ben oğlumda bir tane valize herseyi bırakmıştım simdi bu bebegimdede aynısını yapicam nasipse bende 28 haftaligim 1 Aya hazırlarım bende nasipse kendi kıyafetlerim ihtiyaçlarım ve bebeğin ihtiyaçları kıyafet bez Emzik vs. Hepsini bir orta boy valize bırakıyorum rahatta oluyor hersey 1 parçada toplu duruyor 😊
Prenseslerannesi34 Bebek için sırt çantası aldım hazırladım . Kendim içinde su bime gelen tutmalı hurç gibi bişey vardı ondan aldım herşey çok güzel sığdı. Çok abartmadigin sürece benegin kıyafetlerini orta boy bı çantaya rahatlıkla sigdirabilirsin
Prenseslerannesi34 bende 26+5 oldum sizinle aynıyız galiba bebek için sırt çantası aldım kendim için ise valiz hazırlıcam 😊
- Düzenlendi
Prenseslerannesi34 valla çok bişey koymadım ama orta boy valiz doldu bizim. bu şekilde
Ben hepsini bi orta boy valize koydum doğuma giderken rahat olur el çantamı koluma takar giderim başka türlü çanta çanta sevmiyorum 🤷🏻♀️
Anne bebek çantasını o dediğinden aldım mommy bag çantası çok memnun kaldım içi geniş bölmeleri vs çok iyi tavsiye ederim ☺️
Omerhatice ben karışmasın ayrı iki çantada olsun diye düşündüm ama yanlış mı düşündüm ki
Prenseslerannesi34 bende bebeğin eşyaları sırt çantasına koydum kendiminkileri valize ama çok abartmamış olmama rağmen orta boy valizi doldurdum valla valizin içine organizerlerle birlikte koydum direk eşyaları açık bi şekilde koymadım belki ondan daha çabuk dolmuş da olabilir
Hilal2205 Nerden aldınız resimlerde içi baya geniş görünüyor ama yolculuklarda da iyi olur diye düşündüm
Prenseslerannesi34 ben elde taşınan çantalar vardır ya, büyük uzun onlardan tercih ettim. Bavul istemedim çünkü annem yeğenimin doğumunda bavulla hiç rahat edemediğini içinden birşeyi alırken herşeyin etrafa saçıldığını falan söyledi. Çantaya herşeyi güzelce yerleştirdik alması daha kolay✨
Denizzz88 🙈 Valla kafam karıştı napsam acaba yeni çanta alacağım çünkü hepsini bir mi koysam iki çanta mi yapsam bana bebise
Buketkucuk İşte bende böyle düşündüm bir tane kendime el valizi birde bebise sırt çantası hepsi aynı çantada olunca karışır mi acaba diye düşündüm. Birde büyük ihtimalle eşim olacak yanımda daha rahat bulsun diye
Elifmstf Harbiden dolmuş valla bende çok birşey almak istemiyorum ama doluyor demekki gerçi bezler ıslak mendil kaplıyor baya yer zaten
Seda-1 30 Lara kadar hazırlayayım diyorum nolur nolmaz benim tansiyon riskim var birde doğum olursa hazırda bulunsun zaten bayramdan sonra agirlasirim yıka utule zor gelir belki sıcaklar da başlar şimdiden bitsin en iyisi
Bebeğimin kıyafetleriyle benim kıyafetlerimi küçük boy tekerlekli bildiğimiz seyahat valizine koydum,hijyenik ürünleri de (bez,ıslak mendil,göğüs pedi,kağıt havlu vs ) bebek sırt çantama koydum.Ağız mendillerini ütüleyip kilitli poşete koydum,giyeceği takım alt üst kıyafetleri ayrı şekilde kilitli poşete koydum,zıbınları ayrı çoraplarını ayrı poşete koydum böyle böyle hepsini ayırdım hem bulması kolay olsun diye hem çanta çok karışmasın hem de tozlanıp kirlenmesin diye çok da düzenli oldu ve herşey bu şekilde daha güzel sığdı ve yerleşti öneri olarak bunları da söylemiş olayım belki bi faydası olur 🌸
Elifmstf Bu arada poşetler ne için acaba tüm kıyafetler poşetli kendiniz mi posetlediniz acaba
Prenseslerannesi34 ben dependle lphusa pedi tercih ettim ebebekten aldım kendime iki parça pijama takımı aldım taç terlik yelek çorap iç çamaşırı rolon felan aldım koydum kendime bebeğim içinde trendyoldan sırt çantası ve el çantası oluyor ondan istedim bebeğimide ona hazırladım el valizi hazırladım kendimede anca sığdı eşyalarım
Prenseslerannesi34 ben doğumhaneye verilirken kolay olsun ben yokken içinden rahatça bulup alsınlar diye öyle yaptım valizde şimdi karışır benimkilerin yanında bulamazlar falan belki diye garantiye aldım
Prenseslerannesi34 trendyoldan aldım ben
Ecaglaagt Kilitli poşet nasıl oluyor acaba hiç duymamıştım birde hastanede kirlenen çamaşırlar için ne düşündünüz ?