Prenseslerannesi34 inşallah canım şimdi herşey var hevesle neler neler yapıyoruz🥰 Sağlıkla gelsin miniklerimiz bütün duamız bu 🤲😇
Hastane için çanta ?
Prenseslerannesi34 tek parça olması daha iyi oluyor bebek bakım çantalarında her şey üst üste ya da farklı gözlerde oluyor o an bulmak zor oluyor ama valizde her şey belli posette ya da organizerde oldu mu çok daha düzgün oluyor ben o nedenle tek bir valiz ile gittim yine öyle yapacağım inşallah
Prenseslerannesi34 İki ayrikucuk boy valiz yapmıştım. Bı bebrge bı kendimize
Elifmstf O bişey değil kıyafetler de olmuyor ki ne koyacagim acaba 🙈😁 pijamayla mi çıksam direk 😁😁
Prenseslerannesi34 bende şuan 4 parça olan kıyafetim var son güne kadar onları giycem hangisi o an temiz kaldıysa birini koycam mecburen 😂
Prenseslerannesi34 ben valizle gidicem ama o dediğiniz anne çantasının içi valizden daha çok alıyormuş eğer valiz yetersiz olursa o çantayı alabilirsin indirimli günleri var takip et cnm 🥰
Prenseslerannesi34 Trendyol da 25 liraya çok güzel valiz içi düzenleyici var üç boy hurç üç boy fermuarlı çanta bebeğin kıyafetlerini kendiminkileri bezlerini falan hep ayrı ayrı yerleştirdim öyle koydum orta boy valize hatta sığamadım bile diyebilirim emzirme yastığı bir de podidik sabahlığım sığmadı poşete koyucam onları da.
Prenseslerannesi34 selam canım instagramda reels çektim bakabilirsin hastane çantasıyla ilgili koyduklarımı @rosesbabyhome adım
melikeyldrm_54 o zaman ondan alayım ben çok hoşuma gitti zaten 😊
Duygularca 30 lu haftalarda hazirlasam çantada sararma vs yapmaz değil mi kıyafetler
Bende trendyolda ki düzenleyicilerden aldım. Bavul hazırladım içerisine tek tek yerleştirdim çokta derki toplu oldu. Aslında videosunu çekmiştim instagramda var buraya nasıl atabilirim videoyu 🤷🏻♀️
Prenseslerannesi34 evet bende çok beğendim kullanışlı olduğu için alınır 3 çocuklu bi bayan takip ediyorum instagramda hep onu kullanıyo bütün çocukların kıyafeti sığıyor dedi biyere giderken, valizden daha iyi dedi 🥰
Prenseslerannesi34 iki bebişse birşey diyemem ama bana el valiziyle sırt çantası yeterli oldu ki ben terlik bile iki tane koydum herşeyden fazla koymama rağmen yeterli oldu el valizi büyük boyunu aldım
Prenseslerannesi34 sararmaz bence ama arada havalandırın. Ben yıkama ütüleme götürülecek herşey hazırda bekliyordu 37 de valize doldurdum ama sen bilirsin tabi benim zaten elimin alıntı da diye biraz fazla erteledim ama doğmadı da şükür 😊😊
Prenseslerannesi34 benimde ikinci doğumum ilkinde de bunda da aynı şekilde hazirlicam kabin boy valiz yapicam yine ve herşeyi bir yerde toplamak aşırı rahatlık oluyor valiz içi organizerler var onlardan almıştım birine sadece kendime pijama gecelik vs koydum birine doğduğu an için ilk giyeceklerini birine çıkarken giydirecek lerini birine göğüs pedi depend gibi kişisel malzemlerimi ve terlik diş macunu diş fircasi gibi lazimlari iki ayrı cantadansa tek bir tane daha mantıklı ve pusette olacağı için iki çanta bir puset bir sürü eşya ile gitmektense kabin boy valiz çok mantıklı geliyor bana🥰😍
Gnlozbk tek bebek cnm ikinci gebelik dışarı da çıkamıyoruz ki bakayım dışardan mecbur internetten alacağım çantayı
Prenseslerannesi34 Ben bebeğimin kıyafetlerini anne bebek çantasına koydum kendiminkileri de orta boy el çantasına.
Prenseslerannesi34 ben çok fazla şey almadım valla yetti de çıkarken hastanede giydiğim pijama takımının üstüne hırka giyip çıktım oh nasıl rahattı 😅 zar zor kendime gelebildim ertesi güne kadar