Meryem ana otu hk.
Dorati canim bana yollar mısın ben arıyorum hatta bugün aon çare internetten baktım.Hactan gelmesi daha önemli iyi olucaktir
Nuraypazarlioglu ayseokcuhadarr instagram adresim bilgilerinizi mesaj atın gönderiyim ☺️
SenaYuceer93 İstanbul
Dorati istek attim iki hesap cikti kabul ederseniz aticam 😊
Yaseminkaya profilde kırmızı üst olan aktif hesabım diğerini kullanamıyorum maalesef ☺️
Ciara93 ne işe yarıyo canım
Bu ot Türkiye de yetişmiyor arkadaşlar sadece Arabistan’da yetişiyor. O yüzden aktardan bulup almış olanlar gönlünüz rahat olsun. Aktarlarda çünkü turizm şirketleri ile anlaşarak getirtiyorlar.
Ciara93 wallh bana werebilrsn cok iyi olur hemde🤰🏼💕💐
Dorati mesaj yolladim :)
Dorati fiyatı ne kadar acaba umreden gelmesi daha iyi
Lemanyusuf parayla satmıyprum allah rızası için gönderiyorum siz kargonuzu karşılarsınız sadece
Hanımlar elimdeki bütün otları paylaştırdım hiç kalmadı yarın hepsini kargoya vericem. Aranızda fiyat falan soran olmus allah rızası için gönderiyorum sizler sadece kargolarınızı ödersiniz. Keske elimde daha cok olsaydıda daha cok kişiye ulaştırabilseydim. Doğumuma son 2 hafta kaldı sizlerden bol bol dua bekliyorum şimdiden teşekkürler 😘 ayrıca bu postu açan arkadaşada teşekkürler sayesinde güzel bi işe vesile olduk 🙏🏻😘❤️