Nurem instagramdan bilgilerinşzş mesaj atın gönderiyim :)
Hanımlar elimdeki bütün otları paylaştırdım hiç kalmadı yarın hepsini kargoya vericem. Aranızda fiyat falan soran olmus allah rızası için gönderiyorum sizler sadece kargolarınızı ödersiniz. Keske elimde daha cok olsaydıda daha cok kişiye ulaştırabilseydim. Doğumuma son 2 hafta kaldı sizlerden bol bol dua bekliyorum şimdiden teşekkürler 😘 ayrıca bu postu açan arkadaşada teşekkürler sayesinde güzel bi işe vesile olduk 🙏🏻😘❤️
    Ne güzel bi post olmuş bu ya tartışmadan uzak yardımlaşma dolu☺️
      Merhaba canım 38+5 oldum Şentepe kaletepedeyim bana verebilirmisin acaba Hale’n gelmiyor benim oğluş belki işe yarar 😊🤲🏻
        Deneyip etkisini gören oldu mu
          Dorati canım Allah razı olsun.. kolay doğumlar olsunnn inşallah :) ben ne yaptım ki elimdeki bir fazla için post açtım sen kaç anneye Yardımcı oldun :) Allah da senin yardımcın olsun ❣️❣️❣️
            cgdmdrn sancın başladığında suya koyman gerek canım. Dua okuyorsun suya ve bir yudum içiyorsun Allahın izniyle açılman daha kolay oluyor ☺️
            Kbrunver ben henüz denemedin ama çok duydum ve okudum. Kuran’ı Kerim’de yer alan bir ot zaten.
            Ciara93 nasıl kullanılıyor ben bilmiyorum ne için kullanıliyir birde bana da anlatırmısınız bu arada bende ankaradayım 😊😊😊😥
              Ebruylmz canım bu otu normal Doğum için sancın başladığında bir sürahi ya da kavanoz neyse suyun içine koyup bi kaç süre okuyorsun ve bir yudum içiyorsun. Allah’ın izni ile açılman daha hızlı oluyor. Tamamen kutsal kitabımızda yer alan bir şey olduğu için inanmak çok önemli tabi ☺️ Doğumdan sonra da Sudan çıkarıyorsun suda açan bi ot bu, çıkardığında tekrar kapanıyor rahminde eski haline daha çabuk dönüyor ☺️
                Ciara93 ay benim kayınvalidemler onu umreden getirmişler bir poşetti bir sürü geçenlerde işe yaramiyor diyip attı çok üzüldüm şimdi
                  Dorati ya elinizde varsa bana da gönderir misiniz ücret karşılığında bizde umreye giden maalesef yok ve o ota çok ihtiyacım var
                    Ciara93 gerçekten çok üzüldüm şuan nasıl bir sey diye internetten bakıyım dedim resmine baktığıma pişman oldum doğrusu 😥