Siboo bence hamile olmak istiyorsan hamilelikten sonra git çünkü hamile olunca hormonların değişiyor ne kadar lazer yaptıysan yani benim fikrim öyle

Bebebebe jilet girince bide işin içine coşar onlar 😊 2 3 seansta biterse çok iyi sizin için o zaman

Siboo o kadar kısa sürede hamile kalmayı düşünüyorsan kesinlikle gitme gittiğin zaman ve verdiğin para kesin çöp olur yok ben bir sene kalmam hamile diyorsan en az bir yıl o zaman git en azından bi kısmı azalır

Baharcilek tedaviye falan başlamayı düşünüyoruz o yuzden erteliyorum kısmet olursa doğumdan sonra inşallah giderim şimdi kendim devam edeyim 😂

Siboo evet hormonlar değişiyor. Benim kendini bilmez yerlerimde tüyler kıllar çıktı çok saçma bir şekilde bence bekleyin sonra yaptırın 👍

Siboo kişiye göre değişir belki bilemiyorum ama ablam bekarken gitmişti evlendi 2 çocuk doğurdu hala çıkmıyor kıl tüy hiçbir şey. Bor de ablamda hormon bozukluğu vardı o yüzden fazlasıyla çıkardı lazerden önce ama doğum etkilemedi şükür

Siboo Bn hamilelik düşünmüyordum lazere gidiyordum hamile olduğumu anlamamıştım lazere gitmiş bulundum o yüzden düşünüyorsanız hiç başlamayın derim Bn 7 seans gittim baya azalmıştı hamile kaldığımda Bi anda aşırı çıktılar lazer yapan kızda şaşırdı hatta 3 haftada nasi böyle oldu diye hamileymisim meğer zaten hamilelik süresince genitali jiletle aldığım için eski haline döndü ama bacaklarım kollarım çok çok seyrek çıkıyor onlarida ağda yapıyorm

Gnssc hormon bozukluğundan daha çok çıkması gerekirdi normalde ama iyiki çıkmamış tarafından ne güzel 😊

Siboo jilet benim kıllarımı artırmıyo zaten lazerden aonra başka bişey sürülmez ağda vs 😐 mecbur çıkanları jiletle alıyoruz . ben bıyıklarımı yüzümdeki sarı tüyleri bile jiletle alıyorum senlerdir hala sapsarı hala ayva tüyü gibi hiç kalınlaşma olmadı😁

Siboo evet hatta Bn emin olmak için test yapıp gitmiştim daha yeni diye test negatif çıkmıştı 10 gün sonra pozitif çıktı çok üzülmüştüm o zaman bebeğe bişey olmusmudur diye

Siboo ben 1 ay sonra hamile kaldım. 6 seans almıştım. Çok rahat geçti valla çıkmadı değil ama tüy gibiydi hamileliğim boyunca iki kere ağda yaptırdım düşün. Biraz da şans işi herhalde ben özel hastanede yaptırdım ama onların cihazları daha iyi oluyor.

Bebebebe evet malesef jilet sürülüyor. Kalınlaşma olmadıysa ne güzel 😂