Siboo Rica ederim😍😍
Lazer
Mmhtpmhmt04 çoğu kişi böyle diyor ya bence değişiklik göstermiyor yani 😊
Siboo bence hamile olmak istiyorsan hamilelikten sonra git çünkü hamile olunca hormonların değişiyor ne kadar lazer yaptıysan yani benim fikrim öyle
Siboo o kadar kısa sürede hamile kalmayı düşünüyorsan kesinlikle gitme gittiğin zaman ve verdiğin para kesin çöp olur yok ben bir sene kalmam hamile diyorsan en az bir yıl o zaman git en azından bi kısmı azalır
Hilalibrahimkartalms16 kesinlikle herkes bu fikirde artık bende tabi 😊
Baharcilek tedaviye falan başlamayı düşünüyoruz o yuzden erteliyorum kısmet olursa doğumdan sonra inşallah giderim şimdi kendim devam edeyim 😂
Siboo evet hormonlar değişiyor. Benim kendini bilmez yerlerimde tüyler kıllar çıktı çok saçma bir şekilde bence bekleyin sonra yaptırın 👍
Siboo Bn hamilelik düşünmüyordum lazere gidiyordum hamile olduğumu anlamamıştım lazere gitmiş bulundum o yüzden düşünüyorsanız hiç başlamayın derim Bn 7 seans gittim baya azalmıştı hamile kaldığımda Bi anda aşırı çıktılar lazer yapan kızda şaşırdı hatta 3 haftada nasi böyle oldu diye hamileymisim meğer zaten hamilelik süresince genitali jiletle aldığım için eski haline döndü ama bacaklarım kollarım çok çok seyrek çıkıyor onlarida ağda yapıyorm
Cigdemanne_01 kesinlikle 👍🏻
Siboo evet hatta Bn emin olmak için test yapıp gitmiştim daha yeni diye test negatif çıkmıştı 10 gün sonra pozitif çıktı çok üzülmüştüm o zaman bebeğe bişey olmusmudur diye
Siboo ben 1 ay sonra hamile kaldım. 6 seans almıştım. Çok rahat geçti valla çıkmadı değil ama tüy gibiydi hamileliğim boyunca iki kere ağda yaptırdım düşün. Biraz da şans işi herhalde ben özel hastanede yaptırdım ama onların cihazları daha iyi oluyor.
Annesionu-yer evet ya şans işi gerçekten