Askiletotomsu Eğer cihaz buz lazer ise jel yerine yağ kullanılması gerekiyor.
Çünkü jelin amacı cihazın ısısını vücuda geçirmemesi. Muhtemelen kullanılan cihaz ateşli ısınan bir cihaz olduğu için sıcaklık vücuda geçmesin diye jel kullanıyorlardır. Eğer buz başlıksa zaten başlık Soğuk olduğu için ekstra soğutucu birşeye gerek kalmaz sadece cihazın başlığını kaydırmak için e vitaminsiz yağ kullanılmalıdır

Siboo bende hamile kalmadan önce 1 sene boyunca lazere gittim bikini bölgesi hariç lazeri bıraktıktan bir kaç ay sonra eski haline geri döndü puan hamileyim sanki hiç gitmemişim gibi 😔 ben hiç faydasını etkisini görmedim aksine pişmanım

Siboo Canım ben 6 seans alexandrite lazer e gittim. %80 azalmam oldu lazerim bitti 2ay sonra hamile kaldım ama şuanlık bir sıkıntı yok sadece tüyler çıkıyor belli belirsiz kıl çıkmıyor. Gitmek istersen herkesin vücut yapısı farklı ona göre karar vererek git :)

gulin-35 bende o yüzden biraz askıya aldım sonra giderim artık napayım 😊

Nurerdogann Ay aradığım kişi 😊 evet en iyisi alexandite ve ve iğneli olan bence. Sonuç olarak her türlü hormonlar degisicek yani şuan gitmemin bi alemi olmıycak gibi 🙇🏻‍♀️

Nurerdogann evet ben gittiğimde o jelden suruyolardi demek ki o jelin amacı buymuş teşekkür ederim bikgilendirdiginiz için yeni bise öğrendim 😊💜

Siboo ah ah lazer demeyin bana gitti paralarım boşuna😂😂valla hep geri çıktılar. Zaten aşırı memnun kalmamıştım en azından koltuk altım çıkmıyordu bacak kol seyrekti ama şuan aşırı çıktılar

Siboo Ben de lazere gittim bebek düşünmediğim için 8 seans, tam bitmek üzereydi hamile kaldım yeniden normale döndü maalesef.Yenidrn gideceğim doğum sonrası