Siboo ah ah lazer demeyin bana gitti paralarım boşuna😂😂valla hep geri çıktılar. Zaten aşırı memnun kalmamıştım en azından koltuk altım çıkmıyordu bacak kol seyrekti ama şuan aşırı çıktılar

Siboo Ben de lazere gittim bebek düşünmediğim için 8 seans, tam bitmek üzereydi hamile kaldım yeniden normale döndü maalesef.Yenidrn gideceğim doğum sonrası

Siboo canım bnim buz lazerle tamamen bitmiş olan kıllarım ilk hamileliğimde bi tık çıktı doğumumdan sonrada 2-3 ayda bir tek tük çıkanları jilet yapıyodum şimdi ikinci hamileliğim ve inanılmaz coştu 😕 ama aradım doktorum gelirsin iki üç seansa eski haline döner merak etme dedi

Siboo 3 yıldır lazere gidiyordum yok denecek kadar azalmıştı çıkanlarda kendi kendine dökülüyordu . Fakat hamile kalmamla beraber tekrar hortladilar😃 1 ay önce doğum yaptim sanırsın ki hiç epilasyona gitmemis gibiyim hepsi boşa gitmis gibi bisey oldu tabi kişiden kişiye belki değişiyordur bende durum bu şekilde

Siboo bence hamile olmak istiyorsan hamilelikten sonra git çünkü hamile olunca hormonların değişiyor ne kadar lazer yaptıysan yani benim fikrim öyle

Bebebebe jilet girince bide işin içine coşar onlar 😊 2 3 seansta biterse çok iyi sizin için o zaman

Siboo o kadar kısa sürede hamile kalmayı düşünüyorsan kesinlikle gitme gittiğin zaman ve verdiğin para kesin çöp olur yok ben bir sene kalmam hamile diyorsan en az bir yıl o zaman git en azından bi kısmı azalır

Baharcilek tedaviye falan başlamayı düşünüyoruz o yuzden erteliyorum kısmet olursa doğumdan sonra inşallah giderim şimdi kendim devam edeyim 😂