Lazer
Siboo ah ah lazer demeyin bana gitti paralarım boşuna😂😂valla hep geri çıktılar. Zaten aşırı memnun kalmamıştım en azından koltuk altım çıkmıyordu bacak kol seyrekti ama şuan aşırı çıktılar
Durunbigeldim sizinde mı hamilelikte tekrar çıktılar 😊😂
Siboo maalesef 😔 giden gitti pişmanlık
Siboo evet😪
Bernamelis ayy kötü bi durum
Durunbigeldim Ya kıyamam hayırlısı olsun ne diyelim
Siboo 3 yıldır lazere gidiyordum yok denecek kadar azalmıştı çıkanlarda kendi kendine dökülüyordu . Fakat hamile kalmamla beraber tekrar hortladilar😃 1 ay önce doğum yaptim sanırsın ki hiç epilasyona gitmemis gibiyim hepsi boşa gitmis gibi bisey oldu tabi kişiden kişiye belki değişiyordur bende durum bu şekilde
Askiletotomsu Hemen hemen aynı fakat , yinede merkezden merkeze değişiklik gösterebilir 😇
Siboo Kesinlikle 😍
Siboo Rica ederim😍😍
Mmhtpmhmt04 çoğu kişi böyle diyor ya bence değişiklik göstermiyor yani 😊
Siboo bence hamile olmak istiyorsan hamilelikten sonra git çünkü hamile olunca hormonların değişiyor ne kadar lazer yaptıysan yani benim fikrim öyle
Siboo o kadar kısa sürede hamile kalmayı düşünüyorsan kesinlikle gitme gittiğin zaman ve verdiğin para kesin çöp olur yok ben bir sene kalmam hamile diyorsan en az bir yıl o zaman git en azından bi kısmı azalır
Hilalibrahimkartalms16 kesinlikle herkes bu fikirde artık bende tabi 😊
Baharcilek tedaviye falan başlamayı düşünüyoruz o yuzden erteliyorum kısmet olursa doğumdan sonra inşallah giderim şimdi kendim devam edeyim 😂