littlebee ben Ocak ayına kadar Medicana ya kontrole gidiyordum yılbaşından önce doğum ücretini sorduğumda 8500 dediler ve yılbaşı sonrası zamlanacağını söylediler hatta. Muhtemelen şöyle doktor hastane içerisinden olunca ücret bu şekilde . Doktorunu getirirsen de sizin söylediğiniz 4 binli rakamlar olacaktır tahminimce

sedayener- ben cok memmnunum gecen sene doğum yaptım simdi ikinciye hamileyim yine onur beye gidicem ama suan devlete gidiyorum 5 aydan itibaren gene gidicem onur beye bu senin fiyatını bilmiyorum burdan okuduğum kadarıyla 3.500 tl doğum 150 tl muane ücreti diye okudum (onur bey ekstra dogum ücreti almıyor herşey verilen fiyatın icinde bebeğin işitme testi 1 gece hastane de kalma epidural normal dogum sezeryan dogum fark etmiyor

sedayener- çok memnunum canım 150 TL muayene ücreti hastane çok iyi bikere hasta bakıcıları ebeleri hemşireleri hepsi mükemmel.cok ilgililer 10 tane dogursam yine cinarliya giderim hasta bakıcı sırtıma havlu koydu altıma kadar köpüklü bezlerle temizledi pedime kadar taktı çok güzel kesinlikle gitmelisin ve orda dogurmalisin

Poyraz_basak randevumu aldım canım gidicem onur beye çok teşekkür ederim içim rahatlattın . Bende ata sağlık gidiyordum ama Çınarlı gitmeyi düşünüyorum

7 gün sonra

Kent hastanesi muayene ücreti hakkında bilgisi olan var mı SGK ya

selinn35 medicananın doktoru doğum yaptırırsa 8500 ama dışardan doktor gelirse 4250 hastane alıyor doktorunuzun ücretini siz kendi doktorunuzla konuşuyorsunuz

selinn35 bende 8500 sordum doktor parası harıc olabılır arkadasın sordugu

Hayal11 hayır fotoğraf çekimi için de 1750 lira demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam 😃

littlebee yeni mi sordunuz acaba benim dr da Tınaztepe galen medicana olabilir dedi doğum için paket şeklinde mi sadece doğum mu

Hayal11 bilgiler için çok sağol canım 🤲👏👏👏👏muayene ve tahliller için ne kadar ücret ödediniz genelde ortalama toplam tabi özel sağlık sigortanız yoksa

Havva
            Şubat ayında gitmiştik sanırım. Hastanenin alacağı doğum parası ve yatak parası olarak söylediler. İşitme testi, doktorunuzun alacağı ayrı.