Efe_Eylul_Mom pede neden zeytin yağı döktünüz merak ettim
2.Normal Doğum
Seher24 Perine masajı da bilindiği üzere zeytinyağı ile yapılıyor ben o şekilde kendim yapamayacağım düşüncesiyle pede döküp doğumda fazla kesi ve yırtılmam olmasın diyerek o şekilde doğum kanalına uyguladım ben şahsen faydasını gördüm 37.haftayı doldurduktan sonra ancak 2 gün deneyimleyebildim 2.günkü denemem de kızım çıka geldi zaten 🥰
Efe_Eylul_Mom merhaba yorumlarınızda okuduguma göre Zozan hanıma gitmissiniz bende ona gidiyorum memnun kaldınız mı acaba ?
Cataldan niye indirdiler geri. Benm ilk dogumumda hep catalda tuttular .
ideemirel Hamileliğimin başından beri kendisine gittim doğumu da birlikte geçirdik çok memnun kaldım sağolsun
Aslanaysima Bebeğin tam aşağıya inmesi için
Efe_Eylul_Mom yırtık oldu demişsiniz dikiş kesi oldu mu
Efe_Eylul_Mom pede döküp nasıl uyguladiniz anlatır mısınız
Eligulu Bebeğim kanaldan çıkarken kendisi yırttı kesi atılmadı kesi olmaması için uğraştı doktorum ama olmadı sonrasında zaten epizyo dikişi atıldı o da fazla değildi zaten
Eligulu Pedin genişçe bir alanına döktüm iki üç saatlik dilimlerde değiştim günde bu işlemi 3 sefer tekrarladım
Efe_Eylul_Mom kaç dikişiniz var ben ilk doğumu mu yaptım dıştan doktor kesisi içten doğal yırtık derken dikişten çok çektim 2.yi düşünemiyorm hiç
Efe_Eylul_Mom epizyo dikişi nasıl oluyor acılı mi sonrası rahat mi
Bitter93 İlk doğumum benimde zor olmuştu ama ikinciler öyle olmuyor rahat olun ilk doğumumda benimde 5 iç beş dış dikişim olmuştu kesi mecburi atılmıştı ama ikinci öyle olmuyor bu doğumumda 3 dikişim var sadece
Eligulu Vajina ile makat bölgesi arasında ki bölgenin kesiye veya yırtılmaya bağlı durumlarda dikilme işlemine deniyor canım dikiş atılırken uyuşturma işlemi gerçekleşiyor bacaklarımdan iki küçük iğne vurundum o esnada ve pek bişey hissetmedim sonrasında estetik dikişe bağlı olarak kendinden eriyor dikiş ipleri zaten.. Yalnızca lohusa iken o bölgenin temizliğine çok dikkat ettim her banyoda sprey batikonlayıp ardından kurutma makinesi ile kuruttum o bölgenin temiz ve kuru olmasına özen gösterdim ve bu durum çabuk iyileşmemi sağladı
Efe_Eylul_Mom doktorunuz kim acaba hangi hastanede maşallah gözünüz aydın ❤️❤️
Cennetulmeva Sağ ol canım Batı Hastanesi Zozan Kaya Durgun doktorum 😍
Efe_Eylul_Mom peki vajinada çok genişleme oldu mu acaba sonradan kendi kendine düzeldi mi
Eligulu Kendi kendine düzeliyor canım 😊
Efe_Eylul_Mom çok güzel anlatmışsınız öncelikle bende onerilerinizi son aylarıma yakın uygulayacam benimde ikinci doğumum olacak ve aşırı korkuyorum hatta sezeryan yapmayı bile düşünüyorum çünkü ilk dogumumda çok çektim ve 9 sene Arada verdik biz nasil olacak nasıl yapacam hiç bilmiyorum sürekli doğumu düşünüyorum sizinki baya kolay olmuş heralde ne güzel inşallah benimde böyle kolay geçer sezeryan yapmazsam.
Efe_Eylul_Mom Ben yavaş yavaş spor hareketleri2ve plates yapıyorum normal doğum ıstiyorum ilk gebeligim herkes iliski oneriyor çoğumu kolaylaştırıyor ama şuan 34 haftalığım erken doğum olur diye yapmıyorum gebelik boyuncada 2 3 d3fa tek iliski oldu sonra olmadı korkuyorum açıkçası birde şuan haftama göre erken diye iliski istemiyorum ne olur ne olmaz diye sizce nasıl olmamı