ekininannesi01 doktora gitmen gerekir ihmal etme darbe almışsın sonuçta Allah yardımcın olsun

Doktora gidin tabiki

ekininannesi01 hastanrye gidemiyorm ne demek ya icinde can tasiyorsun acil hastaneye git arti darp raporu al. Ay cildiriyorm boyle paylasimlari gorunce kendinize bunu neden yaptiriyorsunuz yaa hem cimsim olarak cildiriyorm yani ilk once acile git hemen sonrada darp raporu al git karakola sikayette bulun

Mimhb işte köydeyim öyle bi imkanım yok hastaneye gidicek hareket ediyo ama beynine bişey olmuştr die çok korkuyorm 😭

Polise de gidip cinayete teşebbüsten suç duyurusunda bulundunuz mu? Geçmiş olsun doktora acilden giriş yapın bebek kalp atışını kontrol etsinler

Nie gitmiosun annemgile şöyle git hemen bekleme müdahale etsinler bebegede sanada

Ben karda kayıp düşmüştüm hatta çok kötü düştüm sonra hemen doktora gittim acaba bebeğe bişey olmuş mudur diye korktum. Doktorum bana karnının üzerine düşmediğin yada karnına darbe almadığın sürece bişey olmaz demişti. Sen karnına darbe almışsın eğer yeni hamileysen Allah’ın izniyle bişey olmaz ama karnın büyümüşse çok tehlikeli doktora görünmelisin. Ayrıca elleri kırılsın inşallah o pisliğin.

ekininannesi01 kolay olmayan ne? Gidemiyosan ara polisi polis gelir kapina. Bu cok ciddi bi mesele buraya sormak degil yapacagin kardesim. Bu adami bu caniyi polise bildirip doktora gitmek ! Bebegin icin ve kendin icin yapman gereken bu. Devletin kolluk kuvveti var doktoru var senin isin onlarla burada degil ne olur yapmayin boyle yapmayin ezdirmeyin kendinizi

ekininannesi01 o pisliği polise vermişsindie umarım 😡😡😡 elleri kırılsın 👊🏻👊🏻 Allahım evladını sağlıkla sana bağışlasın inşallah ya iğrendim bu hayattan insanlardan yetti be