ekininannesi01 BİRAN ÖNCE 112Yİ ARAMALISIN ONLAR GEREKLİ GÖRÜRSE HASTANEYE ZATEN GÖTÜRÜR LÜTFEN BEKLEME DAHA FAZLA!

ekininannesi01 neden karnina ne demek karnina ya allahim sen koru yani cok sinirlendim agzimi bozmak istemiyorm allah yardimcin olsun

Mutlaka zaman geçirmeden doktora gitmelisin çok geçmiş olsun🥺🥺

ekininannesi01 suan bebek hreket ediyor olabilir ama bebegin kesesinde kanama alani vb olusmus olabilir, yada darbe kaynakli bebekte hasar olusmus olabilir. Haftaniz buyuk, bir ultrason ile tum kaygilariniz gecer veya onlem amacli ilac verirler

ekininannesi01 ailen bilmesin de nereye kdr kalacaksın orada tekrar çıkıp o eve gitmeyi düşünmüyorsun herhalde bırak olay çıksın adam karnı burnunda karısını dövüyo neden susuyorsun bunun bi cezası olmalı bsy demezsen bunu sana tekrar yapar ve Allah korusun un bu sefer daha da kötü şeyler yapa bilirsin bi süre sonra annenler neden gitmiyorsun diye soracak sana asla o eve dönme anlat herşeyi belkş daha kötüsünü yapmak için bekliyor

ekininannesi01 canım bu durumu annemlere soyleyemiyorsan karnının üstüne düşmüş gibi yap ve hastaneye git inşallah bebeğini sana bagislar

Elifkskl ya zaten o da beni sevmiyo bende onu ne die döneyim ben sadece annem tedavi gördüğü için onu üzmek için söylemiyorum bide annemi kaybetmeyim die asla dönemem ben bi daha o eve

gizemozdemir1990 ya zaten o da beni sevmiyo bende onu ne die döneyim ben sadece annem tedavi gördüğü için onu üzmek için söylemiyorum bide annemi kaybetmeyim die asla dönemem ben bi daha o eve

ekininannesi01 bizde dön demiyoruz zaten benim annem uzun süre kalırsam neden eve eşinin yanına dönmüyorsun diye sorar seninki sormayacak mı ne cavep vereceksin kaç ay kalacaksın eninde sonunda öğrenecekler bunu kocan mutlaka kapıya gelir mantıklı değil yaptığın evi gelip ailene zarar bile vere bilir polise gitmemek için neyi bekliyorsun hamilesin bi de susup oturulmayacağının farkına var artık haa hala bsy dememek için direniyorsan sen bilirsin benim içim almıyor artık kadın cinayetlerini

ekininannesi01 o zaman darp raporu alin. Annenizi dusundugunuz kadar geleceginizi ve bebeginizi de dusunun, suan darp raporu alip sikayetci olmali ve doktora muayene olmalisiniz.

• Vrl bunu beğendi.

Hanımlar kendi canını çocuğunun hayatını düşünmeyip ailesine söylemekten çekinen kendi psikolojisini düşünen insana siz neyin lafını anlatıyosunuz önemli olan evlat can parça yavru ya senin çocuğun ama hanımefendi olay büyümesin kocamdır çocuğumun babasıdır barışırız ailemin karşısında küçük duruma düşmesin sinirle yaptı diye kendi içinde kendi teselli ediyo belli ki buraya da kendine acındırmak için mi kendi psikolojisini düşünüp buradaki bir sürü hamilenin psikolojisini yok sayıp, bozmak için yazmış. Ülkemizdeki kadına şiddetin de bir nebzesi bu aman duyulmasın aman geçer aman sinirle diyen zihniyet yüzünden olduğunu düşünüyorum arkadaşa diyecek önerilecek herşeyi buradaki aklı başında arkadaşlar önermiş o hala o psikolojiyi kaldıramam diyor yediğin yumrukların psikolojisini kaldırıyosun ailenin karşısında bişey yokmuş gibi davranacak kadar sakinsin öğrendikten sonraki olayları kaldıramıyosun yazık gerçekten yazık.

ekininannesi01 baska biseyi bahane et. Sancim var falan de oyle git. Olayi anlatma sende

ekininannesi01 doktora gitmen için illa böyle bir şey(şiddet)yaşamana gerek yok ki kontrolüm vardı unutmuşum mesaj geldi diyebilirsin annenin ne tedavisi gördüğünü bilemem tabi üzmemen gerekiyor olabilir ama hastaneye gitmen şart çok sert vurdu diyorsun Allah korusun psikolojik açıdan zorlanırız diye doktora gitmediğin için bebeğine bir şey olabilir

ekininannesi01 hastaneye gittiniz mi? Lütfen bir bahane bulup gidin ailenize bir şey söylemek zorunda değilsiniz gerekirse markete çıkıyorum diye çıkın yine de çıkın ultrasonla bakmak 5 dakikalarını almaz

ekininannesi01 canım çok üzüldüm . Allah ıslah etsin . Hemen acile git . Bebek Baya büyümüş . Kafasına darbe almış olabilir Yumruk ne demek ya . Sinirlerim oynadı okuyunca .