gamzelim2234 bel ağrım hala varmı kahve içmek daha çok baş ağrısı için değilmi bele demi iyi oluyor
Çatı muayenesinden sonra bize sürpriz yapan oğluşum 🥰🙏🏻16.01.2021 💙
gamzelim2234 Çok güzel ya gözlerim doldu o ilk ten teması vs.Allah hepimize nasip etsin inşallah🥰🤍🙏🏻🙏🏻
gamzelim2234 yaa çok güzel yazmışsın allahım evladınızı size bağışlasın hayrlı evlat olsun inşallah. Hiç doğum hikayesi okumadım etkilenmeyim diye tesadüf sizinkini gördüm okudum inşallah sizin gibi bende çok zorluk çekmeden sağlıklı şeklde doğum yaparım daha çok yeniyiz biz 10+6 🥰
@16Hatice ahahah teşekkür ederim sağlıkla vaktinde gelsin miniğiniz inşallah ☺️💕
@Hamileadayibiranne amin inşallah çok teşekkür ederim ☺️ 💞
@Nurr_1 amin canım inşallah 🙏🏻
@_Zls_ çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏🏻 💞hemşireler sürekli ameliyat öncesi tembihlediler mutlaka nescafe yada türk kahvesi bol bol iç yoksa bel ağrısı baş ağrısı yaşabilirsin dediler sanırım kafeinle alakalı ama ben içemedim ve yaşadığım ağrıları içmememe bağlıyorum 🙄
@aylinngly teşekkür ederim canım 🙏🏻 Bende açıkcası gider gitmez 3 cm açılmam olduğunu öğrenince çok sevinmiştim normal olur diye ama benim suyum 18 saattir sızdırıyormuş ben farketmemişim gittiğimde suyum nerdeyse bitmek üzereydi kese uzun süredir patlak olduğu için bebek mikrop kapabilirdi su geldikten sonra çok tutmuyorlar acil sezeryan oldu bu yüzden 😊
@ulviyedemirbas2 çok teşekkür ederim seninkide sağlıcakla gelsin inşallah canım 😍
@Sa2885 yaaa çok teşekkür ederiim amin inşallah 🙏🏻 😻
@HilalBilgin teşekkür ederim tam 38+0 da oldum 38+1 gecesinde doğum yaptım
@Bsmlh amiin çok teşekkür ederiim inşallah sağlıcakla kavuşursunuz sizde 🥰
@Selenayas her hastanede şartmı bilmiyorum benim gittiğimde şartmış ama test sonucunu beklemeden doğuma aldılar 🤷🏼♀️
@gulsahgursoy amin canım inşallah 🙏🏻 İlk 2 ay çok kötüydü ama şuan daha iyi günden güne daha iyi oluyor sende zamanla deneyimleniyorsun biz çarşafa koyup kolik müziği açıyorduk ve hafifce sallıyorduk bazen sallamaya gerek kalmadan koyar koymaz sakinleşiyordu isterseniz deneyebilirsiniz biraz deneme yanılma yoluyla bulunuyor bu 🤦🏼♀️
@mutluugizz çok fazla kilo alması İçin bişey tüketmedim bizde genetik galiba herkesin böyle ama yulaf ezmesi çok tüketiyordum o protein açısından zengin olduğu için kilo alımını sağlıyormuş muz ceviz kaşar birde
@Bsmlh çok teşekkür ederim canım inşallah herkese güzel bir doğum nasip olur ☺️🙏🏻