Herkese iyi geceler hanımlar 💕 Doğum yapalı nerdeyse 3 ay oluyor ama kolik bir bebeğim olduğu için anca rahata ermeye başladım ve hazır oğluşum koynumda uyuyorken sizlere doğum hikayemi yazmak istedim ☺️ Öncelikle hamileliğimin başından beri çılgınlarca doğum hikayesi okuduğum için detaylıca yazmak istiyorum 🙈 Çikolata kisti rahatsızlığım olduğum için hamile kalmak benim için oldukça zor olmuştu ama onu öğrendiğim günden sonrası benim için herşey rüya gibiydi 🥰 8.haftada mide bulantılarım başladı ama uzun sürmedi birkaç hafta sonra kendiliğinden geçti.31. Haftaya kadar sakin ve hiç bir şikayetim olmadan gelmiştim taa kii kasık ağrısı nedeniyle doktora gidene kadar o hafta nstde hafif sancılar çıkmaya başlamıştı ama düzenli değildi erken doğum yapacağımdan çok korkmuştum ama serum takıldıktan sonra normale dönmüştü çok şükür. 😌O haftadan sonrası benim için bol dinlenmeli ve yatmalı geçti 38.haftaya geldiğimizde akşam üstü çatı muayenesi olmak için doktora gittim bebeğimin kilosun başından beri ayına göre öndeydi ve baş çevreside hatta doktorum koca kafalı diye hep oynardı 😂 çatı muayenesi olmak için doktoruma gittiğim gün bebeğimin kilosunun 4.200 olduğunu ve baş çevresininde 42.haftaya uyumlu olduğunu söyledi ama ben normal doğum çok istediğim için yinede çatı muayenesi yaptı ve normal doğumun benim için zor olucağını hiç açılmamın olmadığını ve böyle giderse sen 40.haftaya kadar doğuramazsın hiç doğumu tetikleyecek sancı bile çekmemişsin dedi tabii doğal olarak sezeryan için bir hafta sonrasına gün verdi 🤭 Bizde bir hafta sonra kavuşucağımızın sevinciyle ailelerimize haber verdik bir hafta sonra olucak diye 😂 Ertesi gün sabah 8 gibi tuvalete gittiğimde sanki suyum geliyormuş gibi hissettim ama çok az az geldiği için akıntıdır deyip geçiştirdim ve o gün rutin işlerimi yaptıktan sonra annemlere geçtim bu şekilde hafif su gelmesi gün içinde ara ara devam etti ama ben hala doğurmayacağımdan okadar eminim ki zerre süphe etmiyorum hatta annemede dedim oda ihtimal vermedi böyle bir rahatlık 😂 o gün akşam oldu eşim beni almaya geldi ve eve geçtik hala hiç bir şikayetim ağrım vs yok akşam yemeğinden sonra hafif kasık ağrılarım başladı ve sık tuvaelete gitmeye başladım derken ağrılar çoğaldı en son saat 10 gibi yine tuvalete gittiğimde nişanımın geldiğini gördüm ama ilk hamileliğim olduğu için çokta emin olamıyorum acaba nişan mı diye hemen doktoruma mesaj attım böyle böyle nişanım gelmiş olabilir mi diye o da sanmıyorum çatı muayenesinden sonra hafif kanama olabiliyor büyük ihtimal ondandır yarın gel bir muayene edelim istersen dedi bende rahatladım ama bu ağrılar git gide çoğalıyordu en son içimiz rahat etsin doğuruyormuyum doğurmuyormuyum diye öğrenmek için gece 12 de hastaneye gittik 🙊 nöbetçi doktor çatı muayenesi yaptı ve biz şok 3 cm açılmam var ve kesem üstten patlamış sızıntı yapıyormuş meğerse gelen akıntı değil suyummuş doktorun yaptığı muayene sırasındada kesem iyice patlayıp bütün suyum geldi 😬 doktor hemen acil sezeryana alınmalısın diyerek yatış verdi bende bir heyecan nasıl yani doğurucakmıyım ama daha bir hafta vardı diye diye bacaklarım zangır zangır titreyerek odadan çıktım sonra hemen yatış yaptık ve annemlere haber verdik koşuuum ben doğuruyorum diye 😂 1 de yatışım yapıldıktan sonra kan tahliliydi korona testiydi derken sonuçlar çıkınca saat 3 te ameliyata alındım spinal olsun istedim iğneyi hafif hissettim biraz zonklama gibiydi sondada ise biraz sızlama oluyor ama her ikiside hafif acılar benim için asıl zor olan ameliyattı bebeğim iyice doğum kanalına girdiği için ameliyatım 40 dk ya yakın sürdü en son bilincimi yitirir gibi olup istifra etmiştim tabi bu yazdıklarımdan korkmayın herkesin aynı olucak diye bişey yok 🙄 Gece 3.36 da biricik oğluşum ameliyathaneyi ağlayışıyla inletti dünyanın en güzel sesi derlerdide inanmazdım hemen yanıma getirip ten teması kurdudular ve direk ağlamayı kesti öyle güzeldi kii hala aklıma geldikçe duygulanıyorum 🥲 bu şimdi benim bebeğim mi diyip kendimden geçmişim devamını hatırlamıyorum hayal meyal odaya çıktığımda bebeğim daha gelmemişti suyum geleli 18 saat olduğu için bazı testler yapmaya götürmüşler yaklaşık 30-40 dk sonra geldi bende anca ayılıyordum gelir gelmez aklıma ilk gelen şey de bebeğimin kafasına bakmak oldu çok mu büyük diye ama hiçte görünüşte büyük durmuyor aramızda benim ki gibi olan varsa merak etmeyin hanımlar gayet normal 😄 kilosuda doktorumun dediğiyle aynıydı 4.200 doğdu 😊sütüm doğumdan sonra yavaş yavaş gelmişti ama tam olarak 2-3 gün sonra geldi bol bol su ve kuruyemiş tükettim bu arada depend aldım ama hiç kullanmadım hemşireler kullandırmadı zaten ameliyattan ilk çıktıktan sonra kanamam çoktu sonra normal ped taktım ve yeterli oldu gecelik değil pijama giymemi istediler ve çıkana kadar sadece bir tane pijama bana yetti üşüme yada terleme yaşamadım sanki doğurmamış gibiydim hiç ağrımda olmadı sadece ilk yürüyüşte ayağa kalkarken destek aldım ama ikinci turda kendim tek başıma yürüdüm 3.günde hiç ameliyat olmamış gibiydim dışarıda işlerimi tek başıma hallediyordum derken spinalin etkisiyle bel ve sırt ağrısı yaşamaya başladım o da kahve içmediğim için oldu sanırım siz ameliyattan çıkar çıkmaz bol bol kahve için benim midem bulanmaya devam ettiği için içememiştim onun haricinde hiçbir şikayetim olmadı benim için çok kolay ve sorunsuz geçen bir süreçti dilerim sizinki benimkinden bile güzel geçer ne kadar zor olursa olsun onu görünce bütün ağrı sızı geçiyor kesin bilgi 🙈 Şimdi biz koyun koyuna yatıyoruz ve dünyanın en güzel kokusunu içime doyasıya içime çekiyorum dilerim ki hepiniz sağlıcakla kolaylıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız hepinize hayırlı doğumlar diliyorum 🙏🏻💙
Çatı muayenesinden sonra bize sürpriz yapan oğluşum 🥰🙏🏻16.01.2021 💙
Baya uzun olmuş hakkınızı helal edin okuyacak arkadaşlara başarılar diliyorum 🤭😁🙈🙈
gamzelim2234 sağlıcakla büyütün oğlunuzu maşallah💙🧿
@NaimeYilmaz sabitlermisiniz 🙏🏻🥰
@Eck amin canım teşekkür ediyorum 🥰
Hiç atlamadan soluksuz okudum😅 maşallah darısı bize🙏🙏 sağlıkla büyüsün tosuncuk inşallah. Biz de 35. Haftadayız ama 38. Hafta ile uyumlu cimcime bakalım ne zaman gelcek 🙄😅
- Düzenlendi
Uzun kısa hiç fark etmiyor doğum hikayeleri okumaya bayılıyorum özellikle bize pozitif enerji gönderenleri 💜 Allah size bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah paşacık 🤲🙏
gamzelim2234 Yaaa çok güzel 💕 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🌸 Ne güzel bir doğum hikayeniz olmuş ❣️
gamzelim2234 masallah Allah size bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah ❤️ darısı bizlere 🥰🥰
- Düzenlendi
Rabbim analı babalı vatana millete faydalı hayırlı bir evlat olarak büyütün inşallah 🥰
Merak ettiğim kahve içmediğim için bel ağrım oldu gibi bir şey anladım kahve ne alaka Bi de nescafe mi Türk kahvesi mi 🤭
gamzelim2234 canım öncelikle hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun. darısı başımıza😁 ben sana birşey sormak istyrm ilk gittginde demişsin ya 3 cm açılmam vardı diye demekk ki biraz sabretsen açılamn devam edip normal olablrdi belki acaba bazı doktorlar normalle ugraşmak istemiyoru sezeryanı kolay görüp direk sezeryana alıyorlar senn de öyle mi oldu. neden normale teşvik edilmedi merka ettim. en korktgm konu çnkü normal yapablme ihtimali varken kolaya kaçıp sezeryan olmak. şimdiden teşekkür ederim😘
gamzelim2234 uzun olsa da okudum hepsini cok güzel duygulandım bıle mende sabırsızlıkla bekliyorum oğluşuma kavuşmayı bizim haftamız da 37cı haftayla uygun doktorum bebeğin başı büyük dedi zamanımızda az kaldı bizim de son 15gun
Saglicakla büyütün paşayi cok guzel bir hikayeydi dalrisi bizim basimiza😍
gamzelim2234 okudum cok güzel tek aklıma takılan bir soru dogumdan önce korona testi şart mı yapılması ?
gamzelim2234 çok geçmiş olsun darısı bizlere inşalalh🌺
gamzelim2234 Allahım analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻🌸 Benimde kolik bir bebeğim var ve bugün 50 günlük oldu. 3.ayda sakinleşir mi acaba? ‘Şunu yaptık rahatladı’ dediğiniz bir yöntem var mı?
gamzelim2234 yaaa okurken duygulandım herşey gönlünüzce olmuş acısıyla tatlısıyla çokta güzel bir anı olmuş ☺️ Bende sezeryan düşünüyorum açıkçası beni bi nebze psikolojik olarak rahatlattınız🙂 tekrardan çok geçmiş olsun bebeğinizle size mutluluklar dilerim çok çok daha güzel anılar biriktirmeniz dileğiyle 🥲🥰