ulviyedemirbas2 ilk bebis mi acaba su an kaç haftalıksınız da 37 haftalık gözüküyor bebeğin bası ;)normal mi sezeryan mi olacak doktor ne diyor bebeğin kafasının buyuk olmasıyla alakalı
Çatı muayenesinden sonra bize sürpriz yapan oğluşum 🥰🙏🏻16.01.2021 💙
d1l2k 36+2 haftadayım yok bir problem olduğunu söylemedi sezeryan olacak inşallah
ulviyedemirbas2 sezeryan sizin tercihiniz mi yoksa öyle mi gerektiği için oluyorsunuz
d1l2k yok 2cı sezeryan olacak o yüzden
gamzelim2234 ah kuzum keyifle okudum cok güzel yazmışsın Allah sağlıcakla büyütmek nasip etsin
gamzelim2234 Gözünüz aydın olsun Allah bağışlasın evladınızı 🧿
ismi nedir oğlunuzun
gamzelim2234 Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı başımıza🤲
gamzelim2234
Çok güzel hepsini okudum 🤭 ben çok korkuyorum doğumdan da sezeryandanda 🙊
Aynı durum bendede var. 38.haftam bitiyor ama bebeğimin başı 41haftaya uyumlu. Baş çevresi büyük normal dogum sıkıntı yaratır bebek çıkamaz felan dedi banada.
gamzelim2234 o kadar aynıyız ki😀 benimde kilosu ilerde ve kafası biraz büyük dedi. Şuan 38+5 teyiz ve yarın çatı muayenesi giricem suyun biraz azaldı sezaryan olabilme ihtimalinde olabilir gün vericez demişti. Rabbim senin gibi geçsin benimkide inşallah 🙏🏻
gamzelim2234 maşallah Rabbim sağlık saygı huzur içinde büyütmeyi nasip eder insallah ♥️🥰 bızde 37+3 olduk arada yalancı sancılarım var bugun kontrol e gttim bebeğim 2 hafta gerıden cıkmaya basladı doktor normal dedi genetik faktörler etkili dedi sezeryan ıstersen gün belirleyelim dedi ama ben normal istiyorum cünkü cok korkuyorum sezeryandan umarım benım ve bebeğim için en hayırlısı ne ise o olur ♥️🥰🙏🏻
gamzelim2234 bendeokudum sağlıklıca buyütün🥰🥰🥰😘
gamzelim2234 bel ağrım hala varmı kahve içmek daha çok baş ağrısı için değilmi bele demi iyi oluyor
gamzelim2234 Çok güzel ya gözlerim doldu o ilk ten teması vs.Allah hepimize nasip etsin inşallah🥰🤍🙏🏻🙏🏻
gamzelim2234 yaa çok güzel yazmışsın allahım evladınızı size bağışlasın hayrlı evlat olsun inşallah. Hiç doğum hikayesi okumadım etkilenmeyim diye tesadüf sizinkini gördüm okudum inşallah sizin gibi bende çok zorluk çekmeden sağlıklı şeklde doğum yaparım daha çok yeniyiz biz 10+6 🥰