• Doğum Hikayeleri
  • Çatı muayenesinden sonra bize sürpriz yapan oğluşum 🥰🙏🏻16.01.2021 💙

Hiç atlamadan soluksuz okudum😅 maşallah darısı bize🙏🙏 sağlıkla büyüsün tosuncuk inşallah. Biz de 35. Haftadayız ama 38. Hafta ile uyumlu cimcime bakalım ne zaman gelcek 🙄😅

Uzun kısa hiç fark etmiyor doğum hikayeleri okumaya bayılıyorum özellikle bize pozitif enerji gönderenleri 💜 Allah size bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah paşacık 🤲🙏

adm bu tartışmayı sabitledi.

gamzelim2234 Yaaa çok güzel 💕 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🌸 Ne güzel bir doğum hikayeniz olmuş ❣️

gamzelim2234 masallah Allah size bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah ❤️ darısı bizlere 🥰🥰

Rabbim analı babalı vatana millete faydalı hayırlı bir evlat olarak büyütün inşallah 🥰
Merak ettiğim kahve içmediğim için bel ağrım oldu gibi bir şey anladım kahve ne alaka Bi de nescafe mi Türk kahvesi mi 🤭

gamzelim2234 canım öncelikle hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun. darısı başımıza😁 ben sana birşey sormak istyrm ilk gittginde demişsin ya 3 cm açılmam vardı diye demekk ki biraz sabretsen açılamn devam edip normal olablrdi belki acaba bazı doktorlar normalle ugraşmak istemiyoru sezeryanı kolay görüp direk sezeryana alıyorlar senn de öyle mi oldu. neden normale teşvik edilmedi merka ettim. en korktgm konu çnkü normal yapablme ihtimali varken kolaya kaçıp sezeryan olmak. şimdiden teşekkür ederim😘

gamzelim2234 uzun olsa da okudum hepsini cok güzel duygulandım bıle mende sabırsızlıkla bekliyorum oğluşuma kavuşmayı bizim haftamız da 37cı haftayla uygun doktorum bebeğin başı büyük dedi zamanımızda az kaldı bizim de son 15gun

Saglicakla büyütün paşayi cok guzel bir hikayeydi dalrisi bizim basimiza😍

gamzelim2234 Allahım analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻🌸 Benimde kolik bir bebeğim var ve bugün 50 günlük oldu. 3.ayda sakinleşir mi acaba? ‘Şunu yaptık rahatladı’ dediğiniz bir yöntem var mı?

gamzelim2234 yaaa okurken duygulandım herşey gönlünüzce olmuş acısıyla tatlısıyla çokta güzel bir anı olmuş ☺️ Bende sezeryan düşünüyorum açıkçası beni bi nebze psikolojik olarak rahatlattınız🙂 tekrardan çok geçmiş olsun bebeğinizle size mutluluklar dilerim çok çok daha güzel anılar biriktirmeniz dileğiyle 🥲🥰

gamzelim2234 duygulanarak okudum. rabbim hepmize bu duyguyu o günleri görmeyi nasip etsin

gamzelim2234 ya bir solukta okudum allahım saglıkla büyütmeyi nasıp eylesın 🥰🤲bizlerden zamanında doğum nasıp eylesı 🤲🤲