Icot abartıldğı kadr olmuyo her insanda inanın ben aşırı zorlanan da duydum ufacık bi acı diyenide bence rahat kafayla girin yaptrın korkmayın hiç önyargıyla gdersenz acımasada acır☺
Gaziantep’li anneler toplanın :)
1PrensAnnesi yazdım dönüş yapsın döneceğim 🙂
1PrensAnnesi valla Doğuma gelince çevreme bakıyorum da zayıf, yaşça küçük, bu nasıl Doğum yapar ki dediğim kişiler çatır çatır Doğum yaptı. Bunlar dahi yaptıysa ben hayli hayli yaparım diye cesaretlenmeye çalışıyorum ama bakalım 🙂 normalde da cesaretli soğuk kanlıyımdır ama konu Doğum ve ilk bebek olunca ve kötü tecrübeler de duyunca korkuyorum baya.
1PrensAnnesi Dr’u öğrendim evet Hatice Ender imiş. Doğum pazar gününe denk gelmiş bebek çıkmak üzereydi hala dr yoktu diyor ve Doğum sonrası çok fazla dikiş vardı hala anlamış değiliz neden o kadar dikiş olduğunu diyor.
- Düzenlendi
Elifece ilk doğumumu sezeryan Bülent Kahraman yaptırdı tek kelimeyle çok iyi bir doktor özel muayene açtığı için şuan ona gitmiyorum defa Life da Manolya hanıma gidiyorum ondan da çok memnunum Sanko da Abdullah göymen e Esra özkaplan a gittim hiç birinden memnun kalmadım çok ilgisizler
Icot 🤣 ay çok tatlısın bu bile doğurduysa lafına baya güldm. Ben yanımda doğum knştrmuorm video yazı hikaye dnlemiorm korkmayan gözümü zorla korkutuolar ya gereksiz şeyler bunlar hamileliği bulantıyı saydılar bende bşi yok aşıya saydılar ben hissetmedm bile çok kilo alınıo şöyle böyle dediler almadım kilo filan 2 kilo aldm demekki neymş herkes abartılı hkayelrni kndne saklamalymş çok aklı olan kndne versn ben iim😍😍😍 sende dnleme duyma boşver o gün gelnce eninde sonunda alacklar o bebişi kalamaz içnde yıllarca rahat ol
Icot ah ah işte bana dedği şey o çok sıkı oldğm içn aşırı dikişn olr dedi zorlanrsn çok dedi aslnda aşırı sıkı değlm ama doğum için sıkı sınıfndasn gerçeği çatıda anlrm dedi. Sağol sorup öğrendğn içn cnm valla bebişm iyi olsn ben iyi olaym inş allahın iznyle sezaryenle doğuranda anne oluo hiç sorm değl geç kalacğna doğumuma zamanında alsın oğlumu
Gamzesahn6 Manolya hanım için de herkesten çok soğuk suratsız diye duydum 🙄 biraz şans işi sanırım bu. Kimisine soğuk kimisine çok iyi geliyorlar. Esra hanım için de bir kaç kişiden soğuk diye duydum fakat bana çok ilgili Güler yüzlü geldi. Şaştım kaldım 😣
1PrensAnnesi teşekkürler 😍😂 evet bu bile doğurduysa diyorum hep. Ben maalesef Doğum Videoları izledim o hataya düştüm 😣 epidural ile ilgili güzel şeyler duydum fakat sonrasındaki bel ağrısı şikayeti korkuttu zaten belden sorunluyum. Artık hayırlısı olsun diyorum Rabbim inşallah hangisi yormayacaksa hayırlısı ise onu getirir. Hayırlısı değilse çatı muayenem dar çıksın ay ne bileyim akışına bırakayım diyorum çok da karışığım ☹
Icot gerçekten şans işi bence de doktor işi birbirini seversen iyi gidiyor doktorda hastayı severse daha ilgili oluyor 2 . Gebeliğimde 9 haftalıkken kalbi durmuştu onda da Manolya hanıma gidiyordum korkularımı bildiği için belki de çok ilgili benle sağolsun 🙏🏻 Ultrasona her yattığımda sakin ol yaşıyor gamze diyo
1PrensAnnesi tabiki sezaryene Doğum saymam diyorlar da farkı yok bence. Meleklerimiz hayırlısı ile gelsin de. Ne diyeyim :/ rica ederim bu arada 😊
Icot valla iyi cesaret ben bakamazdm☺☺☺ Epiduralden snra hiç baş bel ağrısı yaşamayan o kdr büyük bi kesim tanıyorum ki korkutmuo beni ama senin kararındr bşi diyemem 🙂 çok amin hayrlısı ne ise onu yaşa öyle al kucağına
Gamzesahn6 haklısın. Dr hasta ilişkisi ile ilgili bence biraz da. Umarım memnun ayrılırız Doğumda ve sonrasında da.
1PrensAnnesi valla epidural Doğuma gittikçe yaklaşıyorum 🙂 amin inş. İnş sen de sağlıkla al kucağına.
Icot aminnn cnm benm ❤
MerhabA hanımlar ben Urfa birecikte oturuyorum ama doktara antebe gelıyorum ncrde emel hanıma gelıyorum ılm dogumumdada ona gıtmıstım memnun kalmıstım baya
Icot valla ilk de ben de epidural sezeryan oldum ne bel ağrısı ne ameliyat yeri acımadı hiç soğukta sızlar falan derler hiç yaşamadım
Emineacr haberlere falan da çıktı internet ten araştır bence çok güvenilir bir hastane değil bence