kerimannesi benim kese 5. Haftada vajinal ultrasonda gorulmustu. Biraz daha bekleyin ya da farkli bir doktor vajinal ultrasonla baksin
Acil yardım edin bakın Allah rızası için ~ Kesenin görünmemesi ve beta hcg
kerimannesi canım kesin hamilesin ama daha haftan küçük sakin ol 😇😇😇
Değer çok yüksek bu değerde gözükmesi gerekiyor adetiniz çok geçilmiş olmalı eğer öyleyse başka doktorla görüşün veya tekrar kan testi yaptırın ters giden bişiler olmaz inş
TugceTok06 kahverengi leke normal mi
kerimannesi yani eğer lekelenme varsa da iğne yazarlar zaten düşük önleyici koruyucu bence bir başka doktora da görünün. Alttan muayene isterse de olun derim hiçbir sakıncası yok diyor doktorlar zaten tediegin olmayın çoğumuz burda alttan muayene olduk
kerimannesi aaa pardon pardon yanlış okumuşum ben bu değere gore hamile olman vee kesenin çoktan görünmüş olması gerekiyo mol gebelik yani üzüm gebeliği yada baska bi durum olabilir bence hemen doktor değiştir hamileysen kese görülmemesi imkansız
demiriz dış gebelik olamaz dimi
kerimannesi yaaa normalde yerlesme kanamasi diyebilirim ama deger bu kadar yükseksee yerlesme kanamasi olmaz düşük geçirmiş olabilirsiniz umarim iyidir hersey
url=https://hizliresim.com/IiE23Q][img]https://i.hizliresim.com/IiE23Q.jpg[/img][/url]
kerimannesi
normalde gönderdiğim resimdeki aralıktasınız bu haftada görünmesi lazım ama yinede korkmayın çoğul gebelikte olabilir
kerimannesi Canım baya geçmiş alttan balktı mı geç döllenme mi dicem ama değer de yüksek
Ya korkutmak istemem ama dış gebelik olabilir ihmal etmeyin başka doktora gidin
kerimannesi bu degerle görülmeli benim 2500 iken altdan görüldü canım
Kubra52 bana Alltan bakmadı sadece ultrason dan bakıp kese yok dedi btchg istedi
demiriz bnm ki o çizdiginiz kadar yüksek degil ki
Sezensu sadece ultrasondan baktı
kerimannesi bu değerle gözükmemeli imkansız 3000 üstü olduğunda karından gözüküyor bence başka doktora gözükün değer çok yüksek Allah korusun dış gebelikse size zarar verebilir
kerimannesi doktor degişikliği yap bnce
Nur5495 ama bnm 3000/ degil 2500
Kubra52 ankaradayoö Bilmiyorum istanbulda olsam bilirdim de buraya yeni gelin geldim işte