• Doğum
  • Gaziantep’li anneler toplanın :)

Icot hadı ya ne zamn olmus ya bnm doktorum anne ıle bebegın aynı anda odadan cıkma taraftarı oglumdada beraber cıkmıstık ama urktüm bıraz acıkcası

Icot valla ilk de ben de epidural sezeryan oldum ne bel ağrısı ne ameliyat yeri acımadı hiç soğukta sızlar falan derler hiç yaşamadım

Emineacr haberlere falan da çıktı internet ten araştır bence çok güvenilir bir hastane değil bence

Emineacr evet haberlerde de çıktı. Yakın zamanda orda Doğum yapan var şimdilik sorun yaşamadı tabi ama belki farklı bir durum vardır. Bir sor araştır derim yine de. Anne ile bebek aynı anda çıkacak ise belirli önlemler alınıyor ise sorun yok ama insan yine de tedirgin oluyor. O olayı duyduğumdan beri Sanko da düşünsem Dahi nasıl önlem alırız diye düşünüp duruyorum.

Gamzesahn6

Icot ay cok tesekkur ederim ben ıyıce bır bakayım ilkini primalde yaptım dedıgım gıbı oglumla beraber cıktık odadan dogum yapan arkadaslarım var bı sorayım

• Icot bunu yanıtladı.
      • Icot bunu beğendi.

Icot

Gamzesahn6 kızlar hastaneyı haberı baya arastırdım dunden berı çok şükür karısıklık falan olmamıs aılenın yanlıs anlması ıle olan birseymıs gecen ay bır arkadasım dogum yapmıstı oda dedı bız odadan beraber cıktık dıye

• Icot bunu yanıtladı.
        • Icot bunu beğendi.

Emineacr sevindim sizin adınıza 🙂 detay bilmediğimden emin olamadım. Rabbim sorunsuz bir Doğum nasip etsin hepimize

Bende Sanko da Sevgi hanıma gidiyorum.

4 ay sonra

Gamzesahn6. Çok ilginç ben 2 doğumumuda Abdullah bey yapti ben bu kadar ilgili.bir doktor görmedim.ayakta karsıliyor. Her türlü sorunda yardimci oluyor. Kac kez vhatsaptan yazdım kendimi iyi hissetmedigim.durumlarda hemen cevap yazdı.dogumdan sonra 3 4kez odaya geldi durumumu sordu. Dogum sonrasi hastanede yapmam gerekenleri anlatti ertesi gün ameliyat olmamis gibi cikarsin dedi dedigi gibi öyle çıktım.hic yatmadim ameliyattan sonra.kime onerdiysemde memnun kaldilar Abdullah beyden.bence Antepte tek.

Icot kızlar Sanko hastanesi çok güzel bir yer Esra hanımda iyi gayet ben çok hastanede çalıştım deva da Sezen hanıma gidiyorum çok ilgili ve bilgili bir kadın . Doğumlarında da bulundum karşıya güven vererek sakinleştirerek Doğum yaptırıyor hastane de hastalara çok değer veriyor