mrsbiyolog Kuben sırf bebişiniz için dayanıyorsunuz ama hasretlik bitmiyor katlanarak artıyor🙈 doğduma mı bunlara mı gün sayıyorum belli değil🤣🤣
Melikefurkanikra Boncukgiller003 bebeğimi koklamak 1 kızım var ikinci bebeğim yolda o bebek kokusunu çok özledim cennet kokusu. Allahım herkese taddırsın bu kokuyu.
Duyguderinderen Boncukgiller003 kokoreç midye ciğer ne varsa hepsini yemek istiyorum istediğim kadar çay kahve içicem😀Ama halimden yinede memnunum bebeğim için değer sabrediyorum ve zaman çabuk geçiyor bir bakmışım doğum gelmiş geçmiş ben göbeğimi özlicem😀
Duyguderinderen kokoreç midye ciğer ne varsa hepsini yemek istiyorum istediğim kadar çay kahve içicem😀Ama halimden yinede memnunum bebeğim için değer sabrediyorum ve zaman çabuk geçiyor bir bakmışım doğum gelmiş geçmiş ben göbeğimi özlicem😀
Daniay Boncukgiller003 Yüz üstü yatmak olacaktır çünkü hep öyle uyurdum şimdi ise dönmekten uyuyamıyorum 🤦🏻♀️Vee redbull sigara sonra kahve yine sigara öyle çok özledim ki 😭
aannepandaa Boncukgiller003 yatağa hoplayarak girmek. Yerde sırt üstğ ayaklarım havada yatmak veeeee en önemlisi yüzüstü yatmak 😅😅 kocacım bile diyo.. sen hep yüz üstü yatıyordun. Özledin tanem sabret az kaldı diye. Bi keresinde farketmeden sırtüzeri yatmışım baktım beni döndürüyor.. 😍
Nurssss Boncukgiller003 deli gibi salam sosis yiycem normalde çok sevmezdim ama hamilelikte okadar canım istediki bol bol yiycemmm😅❤️