• [silindi]

deletedmom26 ya Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah en kısa sürede. Ne kadar zor durum çok iyi anlıyorum inan doyamıyorsun kucağına verseler bile bende o kadar az gördüm ki kokusunu bile bilmiyorum. Allah sağlıkla kısa sürede kucağımıza almayı nasip etsin inşallah onlar bizi bırakmaz biraz naz yapıyorlar bugünler geçecek unutacağız inşallah 🙏
    [silindi]
    Boğazım düğümlendi ya hu🤧Çok güzel çokk..
    Tez vakit sağlıkla kucaklayıp evinize dönmenizi dilerim.Allah bağışlasın🙏🏻🌸
      • [silindi]

Demir Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla kucağına alırsınız zamanında 🙏
      [silindi] sizi takip ediyordum , serviks boyu ile ilgili yazılarınızda en çok. Aşagı yukarı benzer bir süreç benimkinde sizinkiyle. Yalnız benim ikiz. İnşallah sizinki kadar bekler bebeklerim. Çok sevindim doğumunuzun kolay olmasına. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin sizlere, minik meleğinize.. en kısa zamanda en güzel bayramı bebeğinizle evinizde kutlamanız dileğiyle.. ☺️
        [silindi] amin canım inş. Ben ne yazıkki sezeryan olacağım. Evet bizim için zor bir süreç oldu. Eminim kızında senin gibi güçlüdür ve o da sana kavuşmak için can atıryordur🤗🤗😘😘
        En kısa zamanda sağlıkla , kavuşun inş 😘😘
        • [silindi]

AsafMirza İnşallah sende bu haftaları görürsün hiç ümitsizliğe kapılma. Çünkü onlar çok güçlü hiç merak etme inşallah sende zamanında sağlıkla ikizlerine kavuşursun 🙏 çok teşekkür ederim
        [silindi] çok ğüzel gelmiş prenses sağlıkla büyüt inşallah rabbim hayırlı evlat eylesin.darısı başımıza dua et bizlerede😊
          • [silindi]

Alimm İnşallah sağlıkla zamanında alırsın kucağına bebeğini ağrısız acısız 🙏 çok teşekkür ederim
            [silindi] Gözün aydın canım hikayen çok güzel okurken çok mutlu oldum normal doğum isteğim dahada arttı diyebilirim😊 sezeryandan çok korkuyorum çünkü. Prensesin en kısa zamanda sağlığına kavuşur sende ona kavuşursun inşallah 😍😍
              • [silindi]

Eymenannesi inşallah normal doğum yapabilirsin istediğin olur. Çünkü yaşanması gereken bi his ve çokta zor değil inanın. Son 1 saat belki de sancı çekiyorsun ve sonrasında bebeğin kollarında. Ve sonrasında yürüyebilmen duş alabilmen kendi ihtiyaçlarını kendin karşılaman iyi bi durum. İnşallah sende normal yaparsın. Ben hiç doğum videosu izlemedim inan izlememek daha iyi çünkü herkesin deneyimi farklı ve bilmeden gitmek daha güzel korkmuyorsun. Teşekkür ederim güzel dileklerin için çok sağol🙏
              [silindi] canım benim yaaa çok güzel anlatmışsın Rabbim tez vakitte kavuştursun yavrucağına inşaallah 🤲🏻🤲🏻
                • [silindi]

LiyaNehir Amin inşallah çok teşekkür ederim sizde inşallah 🤲
                • [silindi]

arzuu3469 Allah razı olsun inşallah o da iyi olacak sizde hayırlısıyla sağlıkla zamanında kucağınıza alın🙏
                Ya nasılda güzel anlatmışsın çok duygulandım o anı yaşar gibi oldum 😔 Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻 Hemencik iyi olacak annesii kollarında olacak minnak elleri, ayakları, tatliş suratı 😍 Bunlar çok güzel duygular, bir ömür eşinle prensesinle musmutlu olun 🌸