Okurken o anı yasadım sanki ne guzel 💓 sağlıkla büyütün❤️
Normal Doğum Hikayem ❤️ AYŞE💕
[silindi] Allah miniğinizi size bağışlasın inşaAllah çok güzel anlatmışsınızzz🤗
[silindi] amin canım inşallah 😊
[silindi]
Arsenakres amin inşallahh teşekkür ederim sizde hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah 🙏
Yaşı uzun bahtı güzel olsun inşallah 🤗🌸 Allah size bağışlasın çok geçmiş olsun🌸🌺🙏🏼
[silindi]
HicranKzn çok teşekkür ederim🙏 İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌸☺️
Ay sende mi doğurdun 🙈 Geçmiş olsun vede gözünüzaydın Ayşenize tez zamanda sağlıcakla kavuşun inşallah 🙏🏼 Çok güzel bir hikaye çok güzel yazmışsın darısı bizlerin başına 🙏🏼
[silindi]
- Düzenlendi
Gizemvencoglu evett bende doğurdum 😀 çok teşekkür ederim çok sağolun inşallah sende sağlıkla zamanında kucağına alırsın bebeğinİ🙏
- Düzenlendi
[silindi] canımm senin adına çook çok çokkk sevindim. Rahim ağzı yetmezliğinin tek avantajı kolay doğum olması😊 Rabbim ikinizede şifa versin. Rabbim hayırlı ömürlü eylesin. İnş en kısa zamanda Bayram şekerine kavuşursun😍😘😘 bol bol Dua edeceğim tatlı bebişine😘😘 çok dikkat et kendine maşaAllah moralinde çok yüksek😘😘
[silindi] ahh seni görünce birden cok heyecanlandım çok şükür doğum sırasında da herşey iyi gitmiş ufak.bikac sıkıntınız olmuş ama siz birlikte o zorlu 6 ayı atlatmışsınız bunlar size biz gelir canını hiç sıkma o yüzden ne mutlulu ki allah sana bagislamis yavrunu cok sevindim ikinizinde iyi olmasına bi an once kavusursunuz umarim Tek ayriliginiz bu bikaç gün olsun inşallah. 🙇♀️
[silindi]
Esrelf ya çok çok teşekkür ederimm🙏 Allah’a şükür bu süreci atlattık inşallah sende kucağına alacaksın bebeğini zamanında 🙏 doğum çok iyi geçti inşallah eğer sende düşünüyorsan normal seninde bu kadar geçer sezeryan düşünüyorsan da o da kolay geçer inşallahhhhh🙏 Bizim bebekler dirayetli inatçı ona güveniyorum o yüzden moralimi bozmuyorum biz onla çok şey atlattık bunu da atlatırız inşallah. Çok teşekkür ederim tekrardam🙏💕
[silindi]
Esen ya çok teşekkür ederiiim çok sağol Allah sanada zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏 İnşallah seninde doğum hikayeni okuyacağız 🌸 yazdıklarınız çok moral oluyor gerçekten çok sağolun🙏
[silindi]
[bilinmeyen] teşekkür ederim çok sağol 🙏 inşallah seninde doğum hikayeni okuyacağız sende zor zamanlar geçirdin inşallah sağlıkla zamanında kucağına alacaksın inşallah 🙏 çok teşekkür ederim çok🌸
[silindi] canim burada hep karşılaşıyorduk doğum hikayeni okumak çok iyi geldi . Bebeğinle güzel bir ömür dilerim 😍 darısı bizlerin başına umarım senin gibi kolay doğumlar nasip eder allah.
hayırlı uğurlu olsun.. Ömrü uzun bahtı güzel olsun inşallah.. Darısı başımıza..
[silindi] O kadar güzel anlatmışsınız ki ağlattınız 😊 Allah en kısa zamanda bebeğinizle evinize gitmeyi masip etsin hemen kendine gelsin kuzucuk 😊♥️♥️
[silindi]
BusraMuratS çok teşekkür ederim çok sağolun Allah size de zamanında sağlıklı doğum nasip etsin 🙏
[silindi] bayram sabahı ağlayarak okudum ayşe allahım seni annene bagislasin