• [silindi]

Esen ya çok teşekkür ederiiim çok sağol Allah sanada zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏 İnşallah seninde doğum hikayeni okuyacağız 🌸 yazdıklarınız çok moral oluyor gerçekten çok sağolun🙏
  • Esen bunu yanıtladı.
  • Esen bunu beğendi.
    • [silindi]

[bilinmeyen] teşekkür ederim çok sağol 🙏 inşallah seninde doğum hikayeni okuyacağız sende zor zamanlar geçirdin inşallah sağlıkla zamanında kucağına alacaksın inşallah 🙏 çok teşekkür ederim çok🌸
    [silindi] canim burada hep karşılaşıyorduk doğum hikayeni okumak çok iyi geldi . Bebeğinle güzel bir ömür dilerim 😍 darısı bizlerin başına umarım senin gibi kolay doğumlar nasip eder allah.
    hayırlı uğurlu olsun.. Ömrü uzun bahtı güzel olsun inşallah.. Darısı başımıza..
    [silindi] amin inşallah. Dualarımız sizinle. Kızınızı aldık evimize gidiyoruz yazdığını da okuyalimda insallah
    [silindi] O kadar güzel anlatmışsınız ki ağlattınız 😊 Allah en kısa zamanda bebeğinizle evinize gitmeyi masip etsin hemen kendine gelsin kuzucuk 😊♥️♥️
      • [silindi]

BusraMuratS çok teşekkür ederim çok sağolun Allah size de zamanında sağlıklı doğum nasip etsin 🙏
      [silindi] Allah bir an önce evine dönmeyi nasip etsin canım Sağlıklı huzurlu upuzun seneleriniz olsun
        • [silindi]

Gfrn Allah razı olsun Allah size de nasip etsin bu duyguları inşallah sağlıkla 🙏
        • [silindi]

Biricigim ya Allah razı olsun çok teşekkür ederim Allah sana da bu güzel duyguyu sağlıkla yaşamayı nasip etsin inşallah 🙏
        • [silindi]

Fatmafatma Allah razı olsun çok teşekkür ederim Allah sağlıkla doğumlar nasip etsin sanada🙏
          Rabbim melegine şifa versin bu mübarek günlerin hürmetine inşallah. Sağlıklı mutlu huzur dolu yılları olsun
          [silindi] çok duygulandım ilk çocugumu küvöze bırakıp geldiğim günler aklıma geldi 😔 rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatlı kavuştursun sizi inşaAllah ☺️
            [silindi] çok duygulandım okurken ne güzel anlatmışsın 😔 rabbim bebeğine şifa versin. Bütün hamilelerde hayırlısıyla bebeklerini kucağına alırlar.
              • [silindi]

Lonelinesss Allah razı olsun🙏 İnşallah Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin
              • [silindi]

uleErenTozkoparan Allah bu seferkini direk kollarınıza almayı ayrılmamayı nasip etsin inşallah🙏 Allah razı olsun çok teşekkürler
              [silindi] Rabbim tez zamanda şifasını versin 🤲 ben de pazartesi günü normal Doğum yaptım benim bebeğimde hemen ağlamadı Doğumdan sonra bi kaç dk yalnız kucağıma verdiler sonra bebeğimi solunum sıkıntısı nedeniyle küvezde koydular ben daha hiç emziremedim kokusunu iyicene çekemeden elhamdüllillah çok önemli bi sıkıntı değil bi çok bebekte oluyo ama işte insan bir an önce kucağına alıp emzirmek istiyo o cennet kokusunu içine çekmek istiyo lütfen siz de benim bebeğime dua edin ben de sizinkine buradaki hamişler siz de dua edin 🤲🤲