Betulaltin [silindi] gerckten cok kolay dogum yapmissiniz ben her gece dua ediyrum normal dogum yapabiliyim diye. Allah bebeginiz ayşenize saglik sihhat tez zamnda sifa versin bundan sonraki hayatiniz mutllukla gecsin insalh
[silindi] Betulaltin inşallah seninde bu kadar kolay olur gönlünden geçer olur inşallah 🙏 çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏
[silindi] Esradml çok çok teşekkür ederim yazdıklarınız çok iyi geldi. Allah razı olsun inşallah seninde bu kadar kolay olur sağlıkla zamanında gelir inşallah🙏🌸
feyzakoral [silindi] ahh süper. Geçmiş olsun. ALLAH hayırlı evlat etsin. Darısı başımızaaa şafak 5 😄😄💁🏽♀️💁🏽♀️
[silindi] feyzakoral çok teşekkür ederim çok sağolun size de kolay doğumlar diliyorum inşallah sağlıkla gelsin☺️
Bannesi [silindi] Allah analı babalı büyütsün cnm. Gözünüz aydın🙏😊 benim oğluşumda doğalı 11 gün oldu çok şükür💙
meltemerdem [silindi] 😍😍😍😍 Gözünüz aydın 🙏🏻 Hayırlı olsun, Doğum hikayenize bayıldımmm. Allah isteyene böyle güzel doğum nasip etsin 🙏🏻 Tabi bana da 🙈
[silindi] meltemerdem Amin inşallah sağlıkla kolaylı bi doğumun olur seninde inşallah çok Teşekkür ederim 💕
[silindi] [silindi] ay maşallah ya ne kadar güzel yazmışsınız ya gözünüz Aydın darısı başımıza😍😍 okuduğum en güzel doğum hikayelerinden 😍 rabbim hayırlı evlat etsin inşallah🙏
[silindi] [silindi] Allah razı olsun çok teşekkür ederim Allah size de sağlıkla zamanında istediğiniz gibi doğum nasip etsin inşallah 🙏🌸
Sezen07 [silindi] yaaa bayram şekeri 🍬 💗allah en yakın zamanda kucağında yatırmayı nasip etsin ne güzel inşallah bizde yaşarız bu güzel duyguları 🍬
[silindi] Sezen07 Amin inşallah inşallah Allah size de bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin sağlıkla zamanında inşallah 🙏 çok sağolunn
Deniz_destan_can [silindi] Ne kadar naif anlatmışsın 🌺 Duygulandım👼 Hayırlı uğurlu olsun bebeğin💐 Allah şifa versin çifte bayramın olsun inşallah🍬
[silindi] Deniz_destan_can Allah razı olsun çok sağolun Allah size de bu güzel duyguları sıkıntısız yaşatmayı nasip etsin inşallah 🙏🌸
Hira [silindi] ay cnm benm gözünüz aydın çok güzel yazmışsın okurken nasıl bittiğini anlamadım😍 Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu ömürler versin inşallah minik meleğinizle bundan sonraki hayatınıza.. Her zaman mutlu olmanız dileğiyle 💫✨
[silindi] Hira çok teşekkür ederim çok sağolun Allah sizede zamanında bu duyguları yaşatsın sağlıkla inşallahhh🙏🌸