• [silindi]

Eymenannesi inşallah normal doğum yapabilirsin istediğin olur. Çünkü yaşanması gereken bi his ve çokta zor değil inanın. Son 1 saat belki de sancı çekiyorsun ve sonrasında bebeğin kollarında. Ve sonrasında yürüyebilmen duş alabilmen kendi ihtiyaçlarını kendin karşılaman iyi bi durum. İnşallah sende normal yaparsın. Ben hiç doğum videosu izlemedim inan izlememek daha iyi çünkü herkesin deneyimi farklı ve bilmeden gitmek daha güzel korkmuyorsun. Teşekkür ederim güzel dileklerin için çok sağol🙏
[silindi] canım benim yaaa çok güzel anlatmışsın Rabbim tez vakitte kavuştursun yavrucağına inşaallah 🤲🏻🤲🏻
    • [silindi]

LiyaNehir Amin inşallah çok teşekkür ederim sizde inşallah 🤲
    • [silindi]

arzuu3469 Allah razı olsun inşallah o da iyi olacak sizde hayırlısıyla sağlıkla zamanında kucağınıza alın🙏
    Ya nasılda güzel anlatmışsın çok duygulandım o anı yaşar gibi oldum 😔 Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻 Hemencik iyi olacak annesii kollarında olacak minnak elleri, ayakları, tatliş suratı 😍 Bunlar çok güzel duygular, bir ömür eşinle prensesinle musmutlu olun 🌸
      [silindi] gerckten cok kolay dogum yapmissiniz ben her gece dua ediyrum normal dogum yapabiliyim diye. Allah bebeginiz ayşenize saglik sihhat tez zamnda sifa versin bundan sonraki hayatiniz mutllukla gecsin insalh
        • [silindi]

Esradml çok çok teşekkür ederim yazdıklarınız çok iyi geldi. Allah razı olsun inşallah seninde bu kadar kolay olur sağlıkla zamanında gelir inşallah🙏🌸
        • [silindi]

Betulaltin inşallah seninde bu kadar kolay olur gönlünden geçer olur inşallah 🙏 çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏
        [silindi] ahh süper. Geçmiş olsun. ALLAH hayırlı evlat etsin. Darısı başımızaaa şafak 5 😄😄💁🏽‍♀️💁🏽‍♀️
          [silindi] Allah analı babalı büyütsün cnm. Gözünüz aydın🙏😊 benim oğluşumda doğalı 11 gün oldu çok şükür💙
            [silindi] 😍😍😍😍 Gözünüz aydın 🙏🏻 Hayırlı olsun, Doğum hikayenize bayıldımmm. Allah isteyene böyle güzel doğum nasip etsin 🙏🏻 Tabi bana da 🙈
              • [silindi]

feyzakoral çok teşekkür ederim çok sağolun size de kolay doğumlar diliyorum inşallah sağlıkla gelsin☺️
              • [silindi]

Bannesi çok teşekkür ederim sizinde gözünüz aydın olsun sağlıkla büyütün inşallah💕
              • [silindi]

Denizim inşallah çok teşekkür ederim sağlıkla zamanında kucağınıza alın inşallah 🙏
              • [silindi]

meltemerdem Amin inşallah sağlıkla kolaylı bi doğumun olur seninde inşallah çok Teşekkür ederim 💕