• [silindi]

Hira çok teşekkür ederim çok sağolun Allah sizede zamanında bu duyguları yaşatsın sağlıkla inşallahhh🙏🌸
[silindi] Allah bir an önce kavuşmanızı nasip etsin🙏🏻VE Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza
    [silindi] şuan lohusa dönemindeyim okurken ağladım cnm ... Kolay doğum yaşamışsın ben 5 gün önce 18 saat doğum sancısı çektim 10 cm açılma oldu ama ıkınmada sorun yaşadım sonrasında sezeryanla bebeğime kavuştum bu yüzden de sütüm yok sağmaya çalışsam da çok az geliyo denemediğim yöntemde kalmadı sabırla bekliyorum mama veriyorum mecburen yine de buna da şükür diyorum Allahım yardımcın olsun canım bütün dualarım seninle
      • [silindi]

AyferBasesgioglu Ya Allah ağrılarınız varsa dindirsin inşallah.. olsun Allah’a şükür sağlıkla kucağınıza alsın onlar için çekilen acılar hemen geçiyor. Sütünü sağmaktan vazgeçme emzirmekten ayrıca sağ ben emziremiyorum sağmak zorundayım. Sıkıntıdan kesilmişti 2 damla geliyordu bugün baya direndim daha fazla geldi en azından. Humana çayı komposto bol bol su iç inşallah gelir hiç canını sıkma. Benim bebeğime de mama veriyorlar ama canım üzülme mama verdiğin için besleniyor mu karnı doyuyor mu elhamdulillah yeter. Sen yine de üzülme kafanı rahatla sütüm var de hep içinden inşallah sütünde gelir gönlünden geçer olur bebeğinle sana sağlıklar diliyorum 🙏
      • [silindi]

Seldaderin Amin inşallah Allah razı olsun çol sağolun🙏 Sağ salim zamanında kucağınıza alın sizde inşallahh
      [silindi] yaaa
      Çok sevindim canım rabbim gönlünce kucağına almanı sevmeni rahatça emzdirmeni nasip etsin çok güzel ve yumuşak bir Doğum hikayesi okudum cesaret buldum darısı bizlerin başına 😂 bu arada bebeğin boyu kilosu nasıldı canım
        • [silindi]

AyenurGrtrk çok teşekkür ederim çok sağolun İnşallah sizde sağlıkla kucağına almak nasip olur 🙏 3500 kg 52 cm
        [silindi] Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin gececek bu gunler unutulacak bile. Saglikli uzun omurlu neseli akilli cok seven cok sevilen iyi bir kiz olsun Ayse.
          • [silindi]

Alinmavi Amin inşallah inşallah kısa sürede kucağıma alayım inşallah. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah size de zamanında sağlıklı doğum nasip etsin. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsını inşallah 🙏
          • [silindi]

Ladess çok teşekkür ederim çok Allah size de zamanında sağlıkla bu duyguları yaşatsın🙏
          Allah anali babali buyutsun, guzel gunlerini gorursunuz inshAllah🙏🏻 Okurken gozlerim doldu. Benim de hamileliyim boyunca problemlerim eksik olmadi. Genital kondilom teshisi koydu doktor fakat daha da emin olmak ichin tahlil sonuchlarini bekliyoruz. Shimdi 36+3 haftadayiz ve nezle oldum. O kadar chok korkuyorum ki, ya bebegime bir shey olursa diye. Sizin hikayeniz bana umut oldu 🙏🏻❤️
            [silindi] rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallah 🙏🏻
              • [silindi]

Muson00 İnşallahh sağlıkla zamanında almak nasip olur inşallah 🙏
              • [silindi]

Firuza Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah hiç üzülme sağlıkla kucağına alırsın umutlu olmak önemli. Onlar çok güçlü onlar bizi bırakmıyorlr inşallah sizde zamanında kollarınıza alırsınız bebeğinizi🙏
                [silindi] Teshekkur ederim, canim benim, inshAllah 🙏🏻😘❤️