Omerhatice masallarin yok canım 2 hafta sonda şeker yuklememiz doktoe usgye göre konuştu dikkatli ol şeker yüklemesi biraz yüksek çıkar gibi dedi hayırlısı olsun artık 😇
Smyy00 masallarin 33+3 haftalık ilk hamile kaldığım kiloya göre 7, arada 3 kilo verip tekrar aldığım için o halime göre 10 kilo aldım
DuruMom 17+3 olduk bugün toplamda 3.5 kilo aldım. Et ve balık yiyemiyorum soğanlı yemekleri yiyemiyorum…
Semashbl pia34 ay bilmiyorum ki ya bende ondan korkuyorum ama bazısı son aylarda aşırı almıyormuş inşallah öyle olur bizim de 😅 bizim doktor hiç takmıyor ya geçen dedim hatta çok aldım diye keşke almasaniz ama ben bile 20-25 kilo aldım diyor 😂😂
pia34 Semashbl hahaha ay ne güzel doktormuş o, benim doktor hep gözlerini deviriyor benim de moralim bozuluyor :) hoş öyle yapmasa belki daha çok alırdım rahatlayıp. inşallah dediğiniz gibi son aylarda almayız..
Selinbati masallarin biz 9+4 deyiz 2 kilo almışım öyle pek bisey yiyemiyorum migde bulantısından ya sebze yemekleri haşlanmış patates vee çok fazla yoğurt tüketiyorum diğerlerini migdem almıyor 😊
Cidemkisa Yesimmm12 Yesimmm12 ilk gebeligimde bende toplamda 16 almıştım çok zayıftır çünkü. Eğer sizde zayıf hamile kaldiysaniz normal
Beybisiannesi masallarin 35+5 deyim 14 kilo aldım bu zamana kadar allah ne verdiyse yiyorum hiç kısıtlamıyorum kendimi 45 kilo ile hamile kaldım o yüzden herkes kilo sana çok yakıştı sakın bu kiloları verme diyo bende hiç kafama takmıyorum 😂🤭
elediyebiri masallarin 33+4teyim 8 Kilo aldim. 🙈 her seyi de yiyorum. Hicbir sey yememezlik yapmiyorum Walla.