Sarekrlngc Senay1 ben de görünüşte aman aman kilo almadım zaten iştahım da çok açık değil benim hamile göbeğim de çıktı zaten ama takılmayın bence doktorunuz birşey demediği sürece bu kilo alma verme mevzusu sıkıntı edilecek şeyler değil😊
Selmakrkrt masallarin 13 haftalığız ve 4 kilo verdim🙄1 hafta öncesine kadar kötü geçiyordu bulantılar iştahsızlık…
Senay1 Serapugur aynı ben gibisin çok mu yiyorsun canm ya üzülüyorum biz şimdi den böyleysek nolucak sonumuz yürüyüş yapıyorum geceleri spor da yapıyorum neden böyle anlamadım
pia34 Semashbl Doktor da bana çok almışsın demişti. Zaten son haftalarda ister istemez kg alacaksın şimdiden bu kadar alman iyi değil dedi :( Şimdiden sonra ne kadar alırız acaba? 80′i bulur mu acaba doğuma kadar?
Semashbl pia34 ay bilmiyorum ki ya bende ondan korkuyorum ama bazısı son aylarda aşırı almıyormuş inşallah öyle olur bizim de 😅 bizim doktor hiç takmıyor ya geçen dedim hatta çok aldım diye keşke almasaniz ama ben bile 20-25 kilo aldım diyor 😂😂
DenizSayer masallarin 17+2 2 3 kg arası değişiyor almışım iştahım çok açıldı geçen haftalara kadar almamıştım şimdi alıyorum ama çokta yemiyorum bende anlamadım 🤷🏻♀️
Girlsmomm [silindi] aynısını bana da dedi 😂 bebeğimde önde gidiyor 10 gün bi daha ki kontrolde aynı kiloda gel dedi ama ne mümkün 🤷♀️ Benim kız olacak adı deniz sizin 😊
Oglumveben34 masallarin 22 haftalığım herşeyi yiyorum hiç kilo almadım henüz ama günde 5 bin adım atıyorum