irmsm Misrax ben 26 haftalığım il 3 ay 8 kilo versim sonra hiç kilo almadım 68 ile hamile kalmıştım hala 64 kiloyum banada almamak garip geliyor deli gibi yiyorum normalde ne yesem yarar bana
Misrax irmsm keşke bende sizin gibi olsaydım ben mutfagın onunden gecsem 1 kilo alıyorum cok kasmayın kilo almak için
Dua35 tonbikinannesi normal ama çok arttı iştahım ve dediğim gibi meyveyi çok abartıyorum 🤩bundan sonra çok alırım sanırım
_sumeyyebedir7_ masallarin 32+4 en son 8 kilo almıştım ama kusmalar başladı ne oldum aldım mı verdim mi bilemiyorum ben ne bulursam onu yiyorum 🤭😂
irmsm Misrax ama gerçekten normalde balık etli biriyim banada ne yesem yarıyor bu yediklerim nereye gidiyor bilmiyorum çocuğun kilosuda normal haftasına göre olması gerektiği gibi 😴😴
Sumyyealr masallarin ben daha yeniyim hanımlar yorumlarınızı okudum baya biri uzun bir yolculuk bekliyor beni 😂 daha 5+2 😢ve ilk gebeliğim
Mihrac54 Yorumları okudukça bende mi anormallik var diyorum 24+6 dayiz 15 kilo aldım bile 😂🤭 hatta 5 kiloyu ilk 3 ayda almıştım 🤭 50 kilo ile hamile kaldım birde daha öncesinde 45 kiloydum ve kolay kolay kilo alabilen bi insan değildim 😬
Susamtanem2 masallarin ilk hamileliğimde 40 hatada 9 kg almıştım Allah ne verdiyse yedim gece bile biseyler yapar yerdin herkes 100 kg olacaksın dedi 70 olmadan doğum yaptım 2. De 12 haftalık olduk henüz hiç almadım 2.5 kg kadar verdim bakalım daha yol uzun ikinci nasıl olaxak merak ediyorum ama kg alsam da korkmuyorum sağlıklı olalım kilo alınır verilir 💃🤰