Hafise masallarin bebek gayet iyi benim kilo almama gerek yokmuş güzel besleniyosun dedi devam böyle dedi
masallarin Baobap bnde ole hic hamur isi vs yemedim tek kacamagim ara sira cikolata onun disinda ogunlerm hep dkktli ve saglikli biz kilo almaynca bebekde almiyormu baskisi var uzerimde doktorum asla bole bse solemedi tbi :)
Baobap masallarin zaten yok öyle bir şey. Tabi hiç kilo almadan da olmaz. Çünkü vücut depo yapıyor bebek için. Kilo almamak doğru değil.
Omerhatice masallarin yok canım 2 hafta sonda şeker yuklememiz doktoe usgye göre konuştu dikkatli ol şeker yüklemesi biraz yüksek çıkar gibi dedi hayırlısı olsun artık 😇
serenty_123 Bende 50 ile hamile kaldım şuan 20 haftalık hamileyim 4 kilo almışım gayet memnunum çünkü çok halsiz hissediyordum kendimi iyi geldi bünyem güçlendi biraz
pia34 Semashbl Doktor da bana çok almışsın demişti. Zaten son haftalarda ister istemez kg alacaksın şimdiden bu kadar alman iyi değil dedi :( Şimdiden sonra ne kadar alırız acaba? 80′i bulur mu acaba doğuma kadar?
Merveyzc1661 Misrax sorma şuan az kilo alanları görünce çok keyfim kaçtı ağlıcam nerdeyse 😂😂😂🙈 25 haftaya girdim 11 kilo
irmsm Misrax ben 26 haftalığım il 3 ay 8 kilo versim sonra hiç kilo almadım 68 ile hamile kalmıştım hala 64 kiloyum banada almamak garip geliyor deli gibi yiyorum normalde ne yesem yarar bana
Hanife1 masallarin 13+4 haftalığım 1.5 kilo verdim ilk hamileligimde 38. haftada doğum yapıp 22 kilo almıştım😀
[silindi] Girlsmomm gel sarılıp ağlaşalım 😂 doktorum melikecim biraz hızlı mı gidiyosun acaba diyor 😂😂
Girlsmomm [silindi] aynısını bana da dedi 😂 bebeğimde önde gidiyor 10 gün bi daha ki kontrolde aynı kiloda gel dedi ama ne mümkün 🤷♀️ Benim kız olacak adı deniz sizin 😊
Anne01 Haftadayız kilo almak yerine -5 ile devam ediyoruz. Istah yok mide bulantısı devam ediyor doktorumda kızdı artık kilo alman lazım sen hic kilo almıyorsun dedi nasıl alcam bilmiyorum :(
Cutepregnant 32.haftam 5,5 kg aldım. Bebeğin gelişimi de normal seyrediyor. Sağlıkla devam etmek istiyorum kendim için de bebeğim icin de ❣️
Oznur_08 masallarin 18+5 haftalığız 2 kilo aldım belkide ben değil bebeğin kilosu diye kendimi avutuyorum 😂