Nur000 Ysmn029 devlette 2li test yapmaya gitmistim. Iki günüm rezillikle gecti bakmadilar sikayet ettim hastaneyi. Umarim guzel bi sekilde yaptirabilirsiniz 🌻
rozerrin_63 yagmurdogann 19+3 haftalığız cinsiyetimiz kız doğum günü Ağustos ortalarında başak burcu bende kıyafet seçimimi nasıl yapacağımı bilmiyorum burda bekleyeyim
mucizem0111 18 haftalığız şuanlık doğum 26 ağustos gözüküyor ama 1 hafta erken doğmuş olsa aslan olmuş olur şuanda hiiç belli değil yani Burcu😅 oğluşum ne zaman gelmek isterse ozaman anlıycaz inşallah🌼💙
mybabyboy1 123iremsu valla o pek mümkün olmuyor çalışan bir anne adayıyım, yoğunluktan vakit kalmıyor 🙁
123iremsu mybabyboy1 Anladim canm mecbursan calis ama mecbur deilsen bence kendine vakit ayir ilk zamanlar cok zorlancaksn ben akillandim 1 kizim var 15 aylk hic biseyi takmiyorm dinlenebildhm kadar dinleniyorm cunki biliyorm dogumdan sonraaki zorlugu 🤭
Yasemin0728 yagmurdogann 19+3 haftalığız aslan burcu olucak Rabbim nasip ederse cinsiyetimiz kız. Biraz biraz hazırlık yaptık
melisssas yagmurdogann 19+4 olduk bizde😀cinsiyetimiz erkek evde bi tane Aslan vardı iki olucaklar inşallah ogluşumla anlaşırız🥰hazırlıkları bitirdim bile bi araba yatak küçük bi kaç seh kaldı😀
Humanur2021 yagmurdogann 21+5 olduk prenses büyüyor 🤣🥰🌸 yaza denk geliyor ama 1 2 ay sonrası tekrar kış olacağı için çok fazla yaz ürünü almadım tulum pijama takımlarımiz vs onlar alındı yaza büyüyeceği için 1 yaş yatırımı yaptım elbiseler miniler 🤣🥰🕊