Beggyy yagmurdogann 20 haftalık hamileyim yavaştan bişeyler alıyoruz zaten hedyeler gelmeye başladı :) şimdi detaylı ultrasonu bekliyorum sabırsızlıkla. 10 tane kısa kollu zıbın aldım en sıcak zamanda olcagımız için. 2-3 tanesi yenidoğan diğerleri 0-3 aylık
Aygulmom Ağustos sonu görünüyor, başak burcu :) ama 10 gun önce doğarsa aslan ☺️Henuz hic bisey almadim 5. Aydan sonra baslicam
tanya25 yagmurdogann 19+1 olduk oğlumla ❤️ Daha hiç bişey almadık. 22de detaylımız var inşallah ondan sonra başlayacağız :)
Nur000 Ysmn029 özelde yaptirdim 350 tl ye. Cokta güzel bakti bilgi verdi. Cd ve rapor bide bebegimin renkli resimlerini verdi yarimsaat bakti 🌻
Ysmn029 Nur000 çok iyimiş ya ben özele gidiyorm kontrole ama detaylı yapan doktor ayrılmış mecburen devletten aldım randevu merak ediyorum nasıl olacak
Elif-yener1 yagmurdogann 18 haftalığım tam bugün aslan olucak 2.gebeligim cinsiyetimiz kız olarak kesinleşti👧🏻🎀
Nuraybakay yagmurdogann bnde agustos 14 19+4uz erkek olck hayrlısıyla 🤗 hazrlık ypmadm daha almadm bse henuz 🙄🤗
sydacrrh yagmurdogann 18+4 haftalığız oğlum olacak inşallah yavaştan başladık biz hazırlıklara yaza doğru tamamlarım daha vakit var diye düşünüyorum ☺️
Nur000 Ysmn029 devlette 2li test yapmaya gitmistim. Iki günüm rezillikle gecti bakmadilar sikayet ettim hastaneyi. Umarim guzel bi sekilde yaptirabilirsiniz 🌻
rozerrin_63 yagmurdogann 19+3 haftalığız cinsiyetimiz kız doğum günü Ağustos ortalarında başak burcu bende kıyafet seçimimi nasıl yapacağımı bilmiyorum burda bekleyeyim
mucizem0111 18 haftalığız şuanlık doğum 26 ağustos gözüküyor ama 1 hafta erken doğmuş olsa aslan olmuş olur şuanda hiiç belli değil yani Burcu😅 oğluşum ne zaman gelmek isterse ozaman anlıycaz inşallah🌼💙