Ysmn029 Nur000 detaylıdan sonra yazabilir misiniz ne kadar bakıyorlar devlette mi yaptırdınız özel de mi
Nur000 Ysmn029 özelde yaptirdim 350 tl ye. Cokta güzel bakti bilgi verdi. Cd ve rapor bide bebegimin renkli resimlerini verdi yarimsaat bakti 🌻
Beggyy yagmurdogann 20 haftalık hamileyim yavaştan bişeyler alıyoruz zaten hedyeler gelmeye başladı :) şimdi detaylı ultrasonu bekliyorum sabırsızlıkla. 10 tane kısa kollu zıbın aldım en sıcak zamanda olcagımız için. 2-3 tanesi yenidoğan diğerleri 0-3 aylık
Aygulmom Ağustos sonu görünüyor, başak burcu :) ama 10 gun önce doğarsa aslan ☺️Henuz hic bisey almadim 5. Aydan sonra baslicam
tanya25 yagmurdogann 19+1 olduk oğlumla ❤️ Daha hiç bişey almadık. 22de detaylımız var inşallah ondan sonra başlayacağız :)
Ysmn029 Nur000 çok iyimiş ya ben özele gidiyorm kontrole ama detaylı yapan doktor ayrılmış mecburen devletten aldım randevu merak ediyorum nasıl olacak
Elif-yener1 yagmurdogann 18 haftalığım tam bugün aslan olucak 2.gebeligim cinsiyetimiz kız olarak kesinleşti👧🏻🎀
Nuraybakay yagmurdogann bnde agustos 14 19+4uz erkek olck hayrlısıyla 🤗 hazrlık ypmadm daha almadm bse henuz 🙄🤗
sydacrrh yagmurdogann 18+4 haftalığız oğlum olacak inşallah yavaştan başladık biz hazırlıklara yaza doğru tamamlarım daha vakit var diye düşünüyorum ☺️
Nur000 Ysmn029 devlette 2li test yapmaya gitmistim. Iki günüm rezillikle gecti bakmadilar sikayet ettim hastaneyi. Umarim guzel bi sekilde yaptirabilirsiniz 🌻
rozerrin_63 yagmurdogann 19+3 haftalığız cinsiyetimiz kız doğum günü Ağustos ortalarında başak burcu bende kıyafet seçimimi nasıl yapacağımı bilmiyorum burda bekleyeyim