_aysenur8mikail_ ağızdan aldığımda baygınlık hissi bile yaratti bende vajinal almaya başladım vajinal önermişti doktorum zaten hem hiç yan etkisi olmuyor hemde daha etkili demişti

_aysenur8mikail_ ağızdan aldığın zaman yan etkileri var ama vajinadan aldığında yan etki yapmıyor. Eger ağızdan aliyorsan bence doktora sorarak vajinadan al daha etkili

_aysenur8mikail_ uyku hali bol uyku baş dönmesi en çok yaptığı belirtiler ben 200 mg lık günde iki tane 14. Haftama kadar kullandım . Vajinal Fitil olarak kullanırsan hiçbir yan etki baş dönmesi falan yapmıyor üstelik daha etkili .fitil olarak gündüzleri koyabilirsin baş dönmemesi için Eğer ağızdan alıyorsan geceleri yatmadan al derim.

_aysenur8mikail_ ağız yoluyla kullanmaya başlamıştım aynı yan etkiler bende de oldu daha sonra fitil olarak kullanmamı söyledi
    doktorum hiçbir sorun yaşamadım uzun süre de kullandım

Tubagacal tamam canım bnmde yarın ultrasonum var bakalım inşallah hayırlı haberler alırım doktoruma da danscam konu hakkında

_aysenur8mikail_ sanırım vajinal yolda alınan progesteron ilaci farklı doktorunuzun numarası varsa bi yazın derim sikayetlerinizi söyleyin oda zaten vajinal yoldan al der kesin yada vajinal yoldan alınan farklı progesteronsa onun adını verir onu alır kullanirsiniz

Aksamları yatmadan önce alıyorum ilk gün bir 70lik devirmişim gibi sarhoşluk verdi 😬 ama şimdi mis gibi uyuyorum gündüz değil akşam uyumadan önce almalısın _aysenur8mikail_

_aysenur8mikail_ agız yoluyla kullanımda sarhoşluk etkisi veriyor ve doktorum fitil olarak daha etkili demişti. İki şekildede kullanılıyor. Ama doktoruna söyleyip fitil olarakta kullanabilirsin bende gündüzleri ciddi bir sorun yaşatıyordu içtigim zaman