_aysenur8mikail_ Kızlar 7+5, haftalık hamileyim bugün kahverengi pembemsi bı akıntım oldu doktora gittim progestan başladı ama uyku ve baş dönmesi yaptı bende sizce normalmi kullanan veya yaşayan varmı bunu
Selinda _aysenur8mikail_ ben öğretmenim doktoruma vajinal almak korkutuyor ağızdan alsam olur mu demiştim. Günlük hayatını etkiler gününü rahat geçiremezsin mesleğin için zor olur dedi çünkü baş dönmesi uyku hali halsizlik yapıyor. Vajinal alırsan bunları en az hissedersin dedi. Vajinal devaml ettim dediği gibi hiç bir yan etki yaşamadım
Nursel725 _aysenur8mikail_ korkulacak bişey değil canım ağız yoluyla alındığında sersemlik baş dönmesi falan yapıyo . Uyku çok yapıyo . Endişelenme . Çok iyi geliyo kanamalara
_aysenur8mikail_ metehaninannesiii korkulcak birşey mi peki baya halsizlik yaptı bende ne kadar sürede geçiyor
metehaninannesiii _aysenur8mikail_ korkma canım ilacın yan etkisi eğer kötü oluyorsan fitil şeklinde kullan o zaman yapmıyor bende ilaç bitene kadar yapmisti
Mom040 Bende de yaptı, araba kullanırken bir sıkıntı olur diye doktora söyledim fitil olarak kullan dedi.
_aysenur8mikail_ Mom040 ağız yoluyla olunca ciddi bir yan etkisini gördün mü peki yani kullanmamda önemli bir sakınca varmı
Mom040 _aysenur8mikail_ Baş dönmesi, uyku ve halsizlik yaptı. Evdeyken idare edilebilir ama dediğim gibi araba kullandığımda başımın döndüğünü hissedince tedirgin oldum. Doktorunuz daha iyisini bilir tabii ona danışmadan kullanımını değiştirmeyin bence.
ecemp161013 _aysenur8mikail_ ağızdan aldığımda baygınlık hissi bile yaratti bende vajinal almaya başladım vajinal önermişti doktorum zaten hem hiç yan etkisi olmuyor hemde daha etkili demişti
Selinnn123 _aysenur8mikail_ ağızdan aldığın zaman yan etkileri var ama vajinadan aldığında yan etki yapmıyor. Eger ağızdan aliyorsan bence doktora sorarak vajinadan al daha etkili
Burcunuslu_ _aysenur8mikail_ uyku hali bol uyku baş dönmesi en çok yaptığı belirtiler ben 200 mg lık günde iki tane 14. Haftama kadar kullandım . Vajinal Fitil olarak kullanırsan hiçbir yan etki baş dönmesi falan yapmıyor üstelik daha etkili .fitil olarak gündüzleri koyabilirsin baş dönmemesi için Eğer ağızdan alıyorsan geceleri yatmadan al derim.
Tubagacal _aysenur8mikail_ ağız yoluyla kullanmaya başlamıştım aynı yan etkiler bende de oldu daha sonra fitil olarak kullanmamı söyledi doktorum hiçbir sorun yaşamadım uzun süre de kullandım
_aysenur8mikail_ Tubagacal Tubagacal hem ağız yoluyla hemde fitil olarak ki kullanılıyor yani aynı Progestan ilacı
Tubagacal _aysenur8mikail_ evet baştan ağız yoluyla kullandım çok fazla yan etki yapınca aynı ilaca fitil olarak devam etmemi söyledi doktorum