Bu ülkede kadın olmak,çocuk olmak,hayvan olmak o kadar değersiz ki ! Arkadaşlar olay siyaset değil ama sırf bu kararı yok sayan devlet büyüğünü savunanlar körü körüne seviniyorlar. En çok üzüldüğüm şey de bi gün onların da başına gelme ihtimalini düşünmüyorlar . Allah rızası için açın şu haberlere bi bakın ya kaç tane kadın ölüyo sizin hemcinsiniz hemde siz nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorsunuz bi çoğumuzun kız evladı olacak bu ülkede erkek çocuklarına bile tecavüz ediliyo 3 yaşında 4 yaşında kız çocuklarına tecavüz edilip öldürülüyo hemde öyle canice öldürülüyo ki Allah belasını versin diyip izlemeye tahammül edemiyorsunuz ama hakkınızı da savunmuyorsunuz birlik olmuyorsunuz bu yorumu yaparken bile şu an kim bilir kaç tane kadın eşinden kardeşinden babasından ya da bilmediği tanımadığı birinden şiddet görüyordur. Yürüyüş yaparken kulaklıkla müzik dinliyorum sesini o kadar çok kısıyorum ki dışardan bi ses geldiğinde duyabilmek için yanımdan geçen arkamdan gelen tüm erkeklerden korkuyorum çünkü bi gün bana bişey olsa ben öldüğümle kalıcam ama beni öldüren kimselere bişey olmayacak evet kimseye bişey olmuyo çünkü bu ülkede kadın erkek eşit değil . Utanmadan morardınız mı yazan kadınlar var iyi oldu fesh edilerek diyen var onlar adına tüm kadınlardan utanıyorum aynı havayı soluduğum için üzülüyorum umarım bi gün bu ülkedeki herkes defalarca yüzümüze vurulan gerçekleri görür 🙁