EsraAcar78 çok fazla şey. Sabaha kadar konuşurum. Ama burada ki cahillerin sinirimi daha fazla zıplatacağından emin olduğum için tek kelime etmeyeceğim.

fethiyeli48-48 Siz kimseyi buradan kovamazsınız hanımefendi. Annelerimiz fikirlerini özgürce belirtebilir. Postu takip ediyor olacağım. Bu tavır tekrar edilirse Forum erişim engeli verilecektir.

HappyMom bu tartışmayı sabitledi.

Tüm maddeleri tek tek okudum , ama bir türlü neden bu kadar karşı olunduğunu iptal edildiğini malesef anlayamadım. Kötü bir maddeye rastlamadım ? İptal ettiler madem o halde kadını, çocuğu , hayvanı koruyacak daha önemli adımlar atsınlar. Çok üzücü.

EsraAcar78 İstanbul sözleşmesi ülkemizde zaten uygulanmıyordu sadece adı vardı kaldırılması bizim için çok bi anlam ifade etmiyor zaten, umarım yeni bi karar ile uygulamaya konacak ve lafta,gösterişte değil gerçekten uygulanacak bi düzenleme yapılması için kaldırılmıştır. Aksi ise bu kadar pislik olurken üstüne düşeni yapmayıp kılını kıpırdatmayan kim varsa yazıklar olsun..

EsraAcar78 kaldırılmasına sevinenlerin günde kaç tane kadının canice üstelik çoluk çocuğunun önünde şiddete uğrayıp öldürüldüğünden haberinin olmadığını düşünüyorum. Umarım hiçbiri bi gün keşke bizim hakkımızı savunacak bir yasa olsa demek zorunda kalmaz. Ayrıca siyaseti geçtim vicdanı olan insanlığı olan hiç kimse bunu desteklemez. Burada bile kaç tane arkadaşımızın kocamandan şiddet görüyorum postuna denk geliyoruz üzülüyoruz. Tek başımıza bırakılmak bizi koruyacak bir yasanın olmaması çok kötü. Kadınlar olan sadece en doğal hakkımız olan yaşama hakkımızı korumaya çalışıyoruz ve bunu yaparken sadece erkeklere karşı değil kendi cinsimize karşı bile savaşmak zorunda kalıyoruz. Denecek yazacak çok şey var ama anlamak istemeyen zaten anlamıyor. Herkese akıl fikir ve vicdan diliyorum.

fethiyeli48-48 ne alaka asıl kendi içimizde konuşmamız lazım bu konu herşeyden önemli bu nasıl bir zihniyet. Siz kadın olarak böyle düşünüyorsanız değişik yani . Dayanışma halinde olmadığımız için hergün kötü haberler duyuyoruz . Başımıza gelmesi gerekmiyor anlamamız için.