- Düzenlendi
Arkadaşlar merhaba 5haftaligim ve korkuyorum keseyi gördük çok şükür ama kalp atışı duyana kadar bu korku gelicek benimle sanırım sizlerde aynı misiniz ? Yoksa ben mi cok tedirginim bu arada pcoyum
Arkadaşlar merhaba 5haftaligim ve korkuyorum keseyi gördük çok şükür ama kalp atışı duyana kadar bu korku gelicek benimle sanırım sizlerde aynı misiniz ? Yoksa ben mi cok tedirginim bu arada pcoyum
Mavi95 tedirgin olma rahat ol 6. 7. Haftada duyarsın inşallah kalbinizi bozmayınnn
belisslinaa evet Allah ne dediyse o olucak böyle düşününce rahatlıyorum. Pcolu olduğum için çocuğun olmaz lafını çok duydum çok şükür oldu ama tedirginligim birazda ondandi
Mavi95 bizde yarın 6+5 oluyoruz kalp atışı için gidicem. Tedirginim biraz umarım duyarım 🤲
Mavi95 pco ne demek bilmiyorum 🥺
Mavi95 Kızlar gerçekten anlamıyorum. Eskiden bu uygulamalar yoktu. Ben burda okuduklarıma çok şaşıyorum. Neden mesela hep korku, endişe, kötü bişey olacak hissi😣 Ben ilk gebeliğimi hatırlıyorum 8 yıl önce. Hiç böyle endişeli şeyler aklıma gelmemişti. Çok rahattım kafa olarak. Ama şimdi gerçekten şaşıp kalıyorum. Neden böyle anne adayları diye. Kızlar derlerya olacakla, öleceğin önüne geçilmez diye. Rabbime emanet edip, keyfine bakmak dururken, neden bunca endişe ile kendinize yaptığınız zulüm. Pco denir canım bu arada?
Gamzzelianne hadi hayırlısı insaAllah bize haber ver 🤲
belisslinaa Bende onu soracaktım ne demek sahiden
Mavi95 tabiki haber veririm 🤗