• Gebelik
  • 5haftalik gebelik ve kalp atışı duyma heyecanı 😊

Arkadaşlar merhaba 5haftaligim ve korkuyorum keseyi gördük çok şükür ama kalp atışı duyana kadar bu korku gelicek benimle sanırım sizlerde aynı misiniz ? Yoksa ben mi cok tedirginim bu arada pcoyum

belisslinaa evet Allah ne dediyse o olucak böyle düşününce rahatlıyorum. Pcolu olduğum için çocuğun olmaz lafını çok duydum çok şükür oldu ama tedirginligim birazda ondandi

Mavi95 bizde yarın 6+5 oluyoruz kalp atışı için gidicem. Tedirginim biraz umarım duyarım 🤲

Mavi95 yaaa aynı bende öyleyim 5 haftaya girdik bugün gittim kese oluşmamış her yerde gebelik var çıkıyo ama o kalp sesini duyup bebeği göremeyince sanki yok gibi geliyo 😞

Mavi95 merhaba bende pco Luyum ve cumartesi kalp sesini duyucaz .5+6 yım.Bende tedirginim normal yollardan hamile kalmam sanıyordum hamile kalınca şaşırdım ve korkuyorum da

Mavi95 ikş hafta içinde duyulur inşallah hiç strese gerek yok sağlıklı kese sağlıklı gebelik demek içiniz rahat olsun ben pco hastasıyım iki gebeliğimde de bu anlamda bir sıkıntı yaşamadım 🎈

Mavi95 Kızlar gerçekten anlamıyorum. Eskiden bu uygulamalar yoktu. Ben burda okuduklarıma çok şaşıyorum. Neden mesela hep korku, endişe, kötü bişey olacak hissi😣 Ben ilk gebeliğimi hatırlıyorum 8 yıl önce. Hiç böyle endişeli şeyler aklıma gelmemişti. Çok rahattım kafa olarak. Ama şimdi gerçekten şaşıp kalıyorum. Neden böyle anne adayları diye. Kızlar derlerya olacakla, öleceğin önüne geçilmez diye. Rabbime emanet edip, keyfine bakmak dururken, neden bunca endişe ile kendinize yaptığınız zulüm. Pco denir canım bu arada?

Kbracan herkeste farklı oluyor sanırım sıkma canını Rabbim nasip ettiyse herşey güzel gidicek

Minikasya öyle tabi Allah isterse olucak ama işte dedim ya çocukluğumdan beri kaç doktordan duydum çocuğun olmaz sıkıntı yaşarsın filan onun tedirginligi benimki ama inanıyorum bunu başardık insaAllah geriside Rabbimin izniyle gelicek 🤲

T_nisaa çok şükür çok sevindim insaAlllah Rabbimin izniyle.🤲

-32 bende aynı şekilde mucize gerçekten sonsuz şükür ki sende insaAllah duyunca haber ver 🥰

• -32 bunu yanıtladı.

Mavi95 insallah cnm haber veririm .cok şükür gerçekten 🙏🏻