• Gebelik
  • 5haftalik gebelik ve kalp atışı duyma heyecanı 😊

Mavi95 merhaba bende pco Luyum ve cumartesi kalp sesini duyucaz .5+6 yım.Bende tedirginim normal yollardan hamile kalmam sanıyordum hamile kalınca şaşırdım ve korkuyorum da

Mavi95 ikş hafta içinde duyulur inşallah hiç strese gerek yok sağlıklı kese sağlıklı gebelik demek içiniz rahat olsun ben pco hastasıyım iki gebeliğimde de bu anlamda bir sıkıntı yaşamadım 🎈

Mavi95 Kızlar gerçekten anlamıyorum. Eskiden bu uygulamalar yoktu. Ben burda okuduklarıma çok şaşıyorum. Neden mesela hep korku, endişe, kötü bişey olacak hissi😣 Ben ilk gebeliğimi hatırlıyorum 8 yıl önce. Hiç böyle endişeli şeyler aklıma gelmemişti. Çok rahattım kafa olarak. Ama şimdi gerçekten şaşıp kalıyorum. Neden böyle anne adayları diye. Kızlar derlerya olacakla, öleceğin önüne geçilmez diye. Rabbime emanet edip, keyfine bakmak dururken, neden bunca endişe ile kendinize yaptığınız zulüm. Pco denir canım bu arada?

Kbracan herkeste farklı oluyor sanırım sıkma canını Rabbim nasip ettiyse herşey güzel gidicek

Minikasya öyle tabi Allah isterse olucak ama işte dedim ya çocukluğumdan beri kaç doktordan duydum çocuğun olmaz sıkıntı yaşarsın filan onun tedirginligi benimki ama inanıyorum bunu başardık insaAllah geriside Rabbimin izniyle gelicek 🤲

T_nisaa çok şükür çok sevindim insaAlllah Rabbimin izniyle.🤲

-32 bende aynı şekilde mucize gerçekten sonsuz şükür ki sende insaAllah duyunca haber ver 🥰

• -32 bunu yanıtladı.

Mavi95 insallah cnm haber veririm .cok şükür gerçekten 🙏🏻

Mavi95 bende korktum hep taki bebişimi ultrasonda görene kadar kalbinin attığını görene kadar bencede içini ferah tut güzel düşün güzel şeyler olsun

Deniz59 aynen öyle yapicam insaAllah herşeyin hayırlısı olucak 😊 bu arada Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip eylesin 🤲

Mavi95 amin canım inşallah sende kucağına alırsın inşallah hayırlısıyla ☺️☺️

Mavi95 kalp atışımızı duyamasakta gördük çok şükür 🤲 var olduğunu bilmek bile çok güzel 🤗