Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Oyacool ıkınma sayısı ve süresi kişiden kişiye değişiyor ama nefes + tuvaletini yapar gibi tüm gücünle ıkınırsan senin ve bebişinin yararına olur Allah herkese hayırlı doğum nasib etsin inşallak

Ya inşallah uygulamak aklımıza gelir bunları,ben de çok kaygılanıyorum zaman yaklaştıkça,allahım yardımcımız olsun inşallah🙏

Oyacool benim doğum koçumda olacak doğumda. Hazırlık aşamasında destek olacak ama insan burada yaşamış kişilerden duyunca daha motive oluyor..

OzgeAlya katı hicbirsey yemiyim dicem ama ne zaman gelir oda belli değil inşallah başımıza gelmez öyle birşey kolayca bebeklerimize kavuşuruz

Oyacool ben epidural aldım,ıkinamadm bebek haznede çok kaldı oyzuden, çıktığında ağlamıyordu, kuvese girdi 14 gün, aldığıma bin pişman oldum, epidural asla tavsiye etmem, çoğu kişide etmiyor

hazal544 bu sizin deneyiminiz. Epiduralden memnun kalan çevremde bir sürü insan var. Ben de epidural almayı planlıyorum. Lütfen hamileleri bu şekilde genelleyip korkutmayın

Oyacool yok canım olmuyor bakımını iyi yaparsan ilk bebekte doktor demiş duymamışım yazmadı da tendirdiyotla temizle diye biraz zorlandım sonra kontrolde dedi ben sana dedim . gerçekten her lavabo çıkışı iyice kurulayıp tendirdiyot sürersen kolay iyileşiyor hatta fön mkinesiyle tendirdiyottan sonra kurutuyordum bazen