Oyacool normal dogul yaptim bende ve epidural aldim tek hatam sona
dogru biraz daha doz almak istedim ve o beni biraz zorladi sanciyi hissediyordum ama ikinirken sonucta o bebegin cikti cikacak onu anlamakta zorlandigim icin olsa gerek birde ben iki gun hastanede kaldim sanciyla cok uykusuz ve bitkin oldugum icin ikinamiyordum ustune kilo almistim cok
en son karnima baski uygulayarak bir iki ikinmayla geldi oglum❤️🥰sakin korma oyle guzel bir sey ki anlatilmazz

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Oyacool ıkınma sayısı ve süresi kişiden kişiye değişiyor ama nefes + tuvaletini yapar gibi tüm gücünle ıkınırsan senin ve bebişinin yararına olur Allah herkese hayırlı doğum nasib etsin inşallak

Ya inşallah uygulamak aklımıza gelir bunları,ben de çok kaygılanıyorum zaman yaklaştıkça,allahım yardımcımız olsun inşallah🙏

Oyacool benim doğum koçumda olacak doğumda. Hazırlık aşamasında destek olacak ama insan burada yaşamış kişilerden duyunca daha motive oluyor..

OzgeAlya katı hicbirsey yemiyim dicem ama ne zaman gelir oda belli değil inşallah başımıza gelmez öyle birşey kolayca bebeklerimize kavuşuruz