Civcikveannesi Bugün gittim kızlar vajinal ultrasonla gördü keseyi karından göremedi.. 5hafta 5 günlükmüşüz.. 2 hafta sonra da kalp atışları için gelin dedi çok heyecanlıyım zaman geçmiyor :)
Alaca Rus_kusu kaçında çağırdı pekı ben daha gıtmedım sadece kalbını duydum bırdaha gıtmem gerektı gıdemeıdm ıstgramın varmı 😂😂😂
Kbrasmskbyrktr Rus_kusu benm de son adet tarihin 15 ocak henuz kalp atisi icin gitmedim ben haftaya gideceğim kac haftaliksin sen kuzum 😇
Rus_kusu Kbrasmskbyrktr 7 haftalık oldum bügün canım bi gün var aramızda ama benim döllenmem bi hafta geç olmuş
Kbrasmskbyrktr Rus_kusu benm döllenme de gec olmus kuzum benm de bugun tam 7 haftalik 😊 kalp atisi icin haftaya gidicem inşallah
Fatmaliakburak26 Rus_kusu amın ınsallah bebek bekleyen herkes ınsallah saglıklı bı sekılde kucagına alır
Adakbebek2020 GulcanDongel Bende 7 +2 bugun vajınal ultrasonda gördük kalp atışını doktor normal ultrasonda göremedi. Fakat vajınal olanda gümbür gümbürdü. Doktor bı sıkıntısının olmadıgını saglıklı oldugunu soyledı ✨🐤 normal mi sizcede. Vajınal ultrason daha mı nettir :) içim rahat mı olmalı :) ah bu evhamlar annelik içgüdüsü olsa gerek🧚♀️🥰
GulcanDongel Adakbebek2020 küçük olduğu iicn duyulmamış olabilir eğer sıkıntı olsaydı vajinal yoldan da duyulmazdi endişe etmeyin, Allah korusun yavrularımızı. 😊
analaka Adakbebek2020 benimde hep alttan baktı şimdiye kadar o daha net sonuç veriyor büyüyyene kadar😊