Babybaby12 Feda duyamadık kalp atışı şuanda kanamam vat dokyor düşer dedi bebeği kesede göremedik dedi kesenin yapısı bozulmuş
Babybaby12 Kubra25_26 giytim oda aynı şeyleri söyledi şuan kanamam var doktor bugün bebeği kesede göremedi bide kese boş dedi
Tugba_D Gulsah94 ben 6+1 de gittin duyamamıştım şimdi pazartesi gidicem 7+4 oluyorum duyarım heralde diye düşünüyorum
Rus_kusu Alaca bende çok merak ediyorumm ama anneler hissedermiş oğlum olacak gibi doğuyor hep içime yine de Allah bilir tabi 😂
Alaca Rus_kusu hahah benımde ıcıme kız doğuyor mutlaka burnumuzu kaybetmeyelim ne olacak soyelrız bırdaha ne zaman gideceksin bence nısanda tahmınde bulanbılır doktor
GulcanDongel Miniklerinannesii ayy hayırlı olsun benimde ikizlerim olacağını öğrendim, salı kalp atışı için gidicez inşallah duyabiliriz.
Isikkerime HappyMom 9 haftalık old ama daha gitmek nasip olmadı kalp atışını dinlemeye randevular dolu olduğu için inşallah duyarım bnde😊
Civcikveannesi Bugün gittim kızlar vajinal ultrasonla gördü keseyi karından göremedi.. 5hafta 5 günlükmüşüz.. 2 hafta sonra da kalp atışları için gelin dedi çok heyecanlıyım zaman geçmiyor :)
Alaca Rus_kusu kaçında çağırdı pekı ben daha gıtmedım sadece kalbını duydum bırdaha gıtmem gerektı gıdemeıdm ıstgramın varmı 😂😂😂