GulcanDongel Miniklerinannesii ayy hayırlı olsun benimde ikizlerim olacağını öğrendim, salı kalp atışı için gidicez inşallah duyabiliriz.
Isikkerime HappyMom 9 haftalık old ama daha gitmek nasip olmadı kalp atışını dinlemeye randevular dolu olduğu için inşallah duyarım bnde😊
Alaca Rus_kusu hahah benımde ıcıme kız doğuyor mutlaka burnumuzu kaybetmeyelim ne olacak soyelrız bırdaha ne zaman gideceksin bence nısanda tahmınde bulanbılır doktor
Civcikveannesi Bugün gittim kızlar vajinal ultrasonla gördü keseyi karından göremedi.. 5hafta 5 günlükmüşüz.. 2 hafta sonra da kalp atışları için gelin dedi çok heyecanlıyım zaman geçmiyor :)
Alaca Rus_kusu kaçında çağırdı pekı ben daha gıtmedım sadece kalbını duydum bırdaha gıtmem gerektı gıdemeıdm ıstgramın varmı 😂😂😂
Kbrasmskbyrktr Rus_kusu benm de son adet tarihin 15 ocak henuz kalp atisi icin gitmedim ben haftaya gideceğim kac haftaliksin sen kuzum 😇
Rus_kusu Kbrasmskbyrktr 7 haftalık oldum bügün canım bi gün var aramızda ama benim döllenmem bi hafta geç olmuş
Kbrasmskbyrktr Rus_kusu benm döllenme de gec olmus kuzum benm de bugun tam 7 haftalik 😊 kalp atisi icin haftaya gidicem inşallah
Fatmaliakburak26 Rus_kusu amın ınsallah bebek bekleyen herkes ınsallah saglıklı bı sekılde kucagına alır
Adakbebek2020 GulcanDongel Bende 7 +2 bugun vajınal ultrasonda gördük kalp atışını doktor normal ultrasonda göremedi. Fakat vajınal olanda gümbür gümbürdü. Doktor bı sıkıntısının olmadıgını saglıklı oldugunu soyledı ✨🐤 normal mi sizcede. Vajınal ultrason daha mı nettir :) içim rahat mı olmalı :) ah bu evhamlar annelik içgüdüsü olsa gerek🧚♀️🥰
GulcanDongel Adakbebek2020 küçük olduğu iicn duyulmamış olabilir eğer sıkıntı olsaydı vajinal yoldan da duyulmazdi endişe etmeyin, Allah korusun yavrularımızı. 😊
analaka Adakbebek2020 benimde hep alttan baktı şimdiye kadar o daha net sonuç veriyor büyüyyene kadar😊