Birkul Senem94 işin garibi hicbisey hissetmiyorum bir kızım var kızımda çok istemiştim kız olmasını ve kız hissediyordum bunda hislerim kayıp :) bı oğlum olsa fena olmaz
Senem94 Birkul ah ya benim bu ilk gebeliğim bende çok kız istemiştim 🙈 erkekse bu çok şanslısınız :))
Yusufaras_11 Haftada kendini göstermedi hayırlısı bakalım 17. Haftada kontrol var inşallah belli olur çevrem hep erkek banada seninde erkek diyorlar hayırlısı olsun sağlıcakla
1_minik Birkul 11.haftada kesin değil ama kız gibi değişebilir dedi 16.haftadayız Perşembe gidecez doktora 😊 hep ekşi ve tuzlu çekiyor canım turşu vs çekiyor ☺️ Kızım olacak galiba 🌸
Yusufaras_11 1_minik bende çok ekşi şeyler yiyorum oğlumda tatlı çok yemiştim acaba ilgisi varmı gerçekten
Bussratozaan Birkul erkekkk 🙈 12. Haftada gösterdi oğlusum nasipse sezeryan düşünüyorum ve 20-25 agustosa denk geliyor suan 15 haftalıgız
Mirayusuf Bussratozaan ah ne güzel bizim şuan kisisel fikrim olarak normal ama 25 agustos görünüyo hala göstermedi 🤗
Sinemdmrcoglu Bussratozaan benımde sezerysn 31agustıs uygulamaya göre 39da alıyorlar bır hafta öncesi 20falandır galıba
Nursel725 Nazli34 12. Hafta çok yanıltıcı oluyo canım bizzat en yakın iki arkadaşıma kız dediler 16 da erkek olduğunu öğrendiler ikiside😊
Nursel725 Nazli34 Nazli34 ya moda girmek istiyorum artık ama doktorum yüzde 99 kız ama daha bişey alma deyince bi emin olamıyorum 😊aşırı garantici bi doktorum var 😊