Berfin2121 Senem94 bende de 6 kişi kız benim erkekti şimdi 5 kişiyiz hepimizin kız😂😂😂 benimde nedense deyişecek gibi his var kızıma elbise aldık bile ama hayırlısı bu hisler yokmu heleki rüyalar😆
Senem94 Birkul benimki 12.haftadan beri erkek tahmin etmişti zaten 16.haftada kesinleşti :) ne hissediyosun. Aslında nefret ediyorum bu sorudan 16 hafta boyunca kendimi dinledim asla ne bi belirti ne bi hissiyat hiç olmadı 😄
Birkul Senem94 işin garibi hicbisey hissetmiyorum bir kızım var kızımda çok istemiştim kız olmasını ve kız hissediyordum bunda hislerim kayıp :) bı oğlum olsa fena olmaz
Naz11 Birkul 12. Haftada erkeğe benziyor dedi daha sonra erkek erkek büyük ihtimalle dedi 13 de bacağını kapatmış dedi ama erkektr dedi 17 haftada kesin belli olacak Allahın izniyle
Senem94 Birkul ah ya benim bu ilk gebeliğim bende çok kız istemiştim 🙈 erkekse bu çok şanslısınız :))
Yusufaras_11 Haftada kendini göstermedi hayırlısı bakalım 17. Haftada kontrol var inşallah belli olur çevrem hep erkek banada seninde erkek diyorlar hayırlısı olsun sağlıcakla