Berfin2121 Nursel725 ya doktordan kaynaklanıyor bence net mi bakmıyolar yoksa henüz pipi mi gelişmemiş onu anlamadım misal ben ablamla cinsiyete gitik bebek hareket ederken bacak aradında torbası salanıyordu üstelik 11.4 de
Berfin2121 Senem94 bende de 6 kişi kız benim erkekti şimdi 5 kişiyiz hepimizin kız😂😂😂 benimde nedense deyişecek gibi his var kızıma elbise aldık bile ama hayırlısı bu hisler yokmu heleki rüyalar😆
Berfin2121 Nursel725 ben oglumda 12 de gitim beli degil dedi kızımda gitim 12 de net dedi ayrı ayrı doktorlar tabiki 14 haftada oglumun ögrendim
Nursel725 Berfin2121 o zaman belkide dediğiniz gbi doktora göre değişiyo . Yada cihazı farklı bir sürü etken var 😊
Nazli34 Nursel725 hadi ya😂 benimki bacak arası gayet açık olduğu için %100 erkek alışverişe başlayabilirsin dedi bana😂
Nagihan28 Merineri canım aynı haftadayız seninle banada erkek yüzde yüz dedi doğumunu net söyledimi doktorun bana ağustos 6 ve 20 arası dedi merak ettim
Huzurmelegim_28 Birkul 17+4 dokturumuz hala goremedi bikere gordum kiz dedi cikolata yedim meyvesuyu ictim oksurttu filan ama detaylida tam ogrenicem artik 🙈👼👼 bu bebek pek inatci cikti