• Gebelik
  • İkili tarama kötü çıkıp kan yada sıvı aldıran var mı?

Chemstry Yaptırdım sonuc beklıyorım 1 tüp kan verıyorsunuz sadece . Sızın rıskınz nedır acaba?

Ense kalınlığından dolayı ikili test haftamızda bizde kan testi yani nifty testini yaptırmıştık

Esra-sari canını sıkma canım hiç ben de kordondan kan aldırdım amniyosentez daha kolay bi uygulama kordona göre. Yaptırmanı kesinlikle tavsiye ederim. Bebeğin elbette senin ama doğunca seni neyin beklediğini bilmen gerekir. Allah korusun bi problemi varsa da ona göre doktor hastane bakman gerekir. İnşallah sağlıkla gelir bebeğiniz 🤲

Mmoommlife ense kalınlığımız 3 mm idi doktorumuz riskli gördüğü için ikili değil imkanınız varsa nifty tercih edin demişti yaptırdık bizde. Eşim ve benim için hayatımızda geçirdiğimiz en zor 9 gündü ağlamaktan kendimi alamıyordum çok şükür sonucumuz temiz geldi zamanla ense kalınlığımızda geriledi🤲🏼 18 haftalık olduk şimdi. Darısı başınıza inşallah gerçekten yıpratıcı süreç sizi anlıyorum😕

kelebegims 3 binle kanı verip sonucu beklemek istiyorum bende yoksa doğana kadar acabayla yaşıcam çocuğumda etkilenecek bu durumdan

elifinannesiiii benim anlamadığım ense kalınlığı burun kemiği hepsi normal ama değer neden yüksek yani kendimce para tuzağı mı diyorum bide

Esra-sari evet riskli görünüyor amniyosentez değilde durumunuz varsa nifty daha sağlıklo yinede başka doktora daha danışın bide unutmayın sadece risk hesaplama %100 bi sonuç değil 🙏🏻 İnşallah sağlıkla gelsin

Esra-sari inşallah güzel sonuçlar alırsınız🤲 Moralinizi yüksek tutun Allah’ın izniyle bişeyi çıkmaz 🤲

Esra-sari değerler sadece ihtimal olarak veriliyor kesin bir şey olmuyor ve buradan okuduğum çoğu kişinin ikilisi riskli gelip sonrasında bebekleri sağlıklı doğmuş insan bazen para tuzağı diye düsünüyor evet ama soru işaretleri ile 9 ay da geçmez ki malesef🤷🏼‍♀️

elifinannesiiii Çok sevındım sızın adınıza inşaAllah darısı ben ve benim gibilere olur🙏🏻Çok yıpratıcı gercekten yasayan bılır dedıklerıden saglıkla alalım yavrularımızı🤲🏻

Esra-sari canım kandaki değerlerin , ense kalınlığı ve yaşın hesaba katılıp risk oranımı hesaplıyolar bide burun kemiği gözlemlenmedi yazıyor bunlarda ihtimali arttıran şeyler ama dediğim gibi kesinliği yok ense kalınlığı kaç mm çıktı

Esra-sari Benim değerlerımle yakın sızın değerlerınız Free beta ; 1.80 Papp-a ; 0.38 yasım 29 ve bıyokımyasal riskım 1:140. Kombine riskim 1:922 . İçinizin rahat etmesı için nifty testını yaptırın isterseniz İnşaAllah guzel sonuclar alırız🤲🏻